ПРИДБАЛИ ГЕНЕРАТОР ДЛЯ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ-ВІЙСЬКОВИХ

Дата: 27.09.2022 11:47
Кількість переглядів: 483

З першого дня війни наша громада згуртувалася і активно допомагає країні у боротьбі із ворогом.

Фото без опису

Завдяки спільним зусиллям жителів нашої громади для наших земляків-військових із Рокитнянщини, які зараз перебувають на фронті в гарячих точках Сходу країни, було придбано бензиновий генератор. Наші хлопці із 58-ї окремої бригади імені Гетьмана Івана Виговського воюють зараз у Донецькій області, тож їм вкрай потрібна наша підмога і моральна підтримка. 

Фото без опису

Що найнеобхідніше нашим воїнам на фронті, зясували через місцевих волонтерів. Генератор вартував 23 тисячі гривень. В районі ведення бойових дій дуже сутужно зі світлом. Тож генератор потрібен для того, щоб у хлопців був звязок, світло, щоб можна було зарядити телефони, ліхтарі, приготувати їжу, та головне  знешкоджувати ворога. 

Кошти були зібрані на благодійних ярмарках за ініціативи працівників Рокитнянської селищної ради, відділу культури, молоді та спорту селищної ради, відділу освіти селищної ради та місцевих спортсменів. Окрім генератора на передову відправили і деяку провізію. 

Фото без опису

Головне завдання перед усіма нами допомогти бійцям заради якнайшвидшої перемоги у війні. Ми разом із вами зробили добру справу, ми поставили інтереси держави над своїми власними, ми допомогли нашим мужнім хлопцям, аби лишились живими вони і весь  наш український народ!   

Дякуємо кожному жителю нашої громади за допомогу! Не лишайтесь осторонь і надалі, підтримуйте Збройні Сили України! Будька допомога нашим воїнам  дорогоцінна, бо іноді вона вартує життя! 

 

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь