30 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 30.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 151

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. 

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

          Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Ми щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя  мати родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Висловлюємо велику вдячність всім, хто небайдужий до дитячої долі, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

       Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Нехай Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними ваші діти. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем.

 

З повагою
Служба у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь