ДЕНЬ СЕЛИЩА З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ!

Дата: 21.09.2022 15:56
Кількість переглядів: 323

          Чарівне і мальовниче селище Рокитне сьогодні відзначило свій черговий День народження. Нашому селищу вже поважного віку понад 500 років! Ми гордимося за славетну історію нашого селища, за його незламність впродовж віків, за його головне надбання - щирих і працьовитих людей!

Фото без опису

День селища – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди  на Рокитнянщині.

Та цьогорічне свято селища затьмарене війною  нечесною, невиправданою, несправедливою. 21 вересня 2022 року, враховуючи воєнний стан в країні та дотримуючись усіх норм та правил безпеки під час повітряної загрози, жителі нашої громади все ж відзначили свято свого славного містечка Рокитне.

Фото без опису

У центрі селища цього дня розгорнулося невеличке святкове дійство: розташувалася благодійна ярмарка-продаж різноманітних смаколиків, духмяної випічки, фруктів; лунали мелодійні й запальні пісні народного аматорського ансамблю української пісні «Барви» та солісток Рокитнянщини; місцеві поетеси декламували власні зворушливі вірші та вірші про Україну; Центр дитячої та юнацької творчості дарував охочим патріотичний бодіарт, патріотичні сувеніри, синьо-жовті браслети, ляльки-мотанки, вареники; Центральний будинок культури та Публічна бібліотека напекли смачнючих пиріжків, тортів, пундиків, канапок, булочок тощо; діти у своїх щирих дитячих малюнках відкрили своє бачення про війну, про щасливе життя у мирі, про їхні захоплення нашими мужніми воїнами, відкривши ці почуття у виставці малюнків під гаслом «Підтримай ЗСУ».

Фото без опису

На свято завітали і керманичі місцевої влади. Селищний голова Юрій Богданов відвідав кожну ярмаркову ятку та теж підтримав ЗСУ. 

З нагоди свята селища, також були організовані і фізкультурно-спортивні заходи: змагання з шахів, змагання з різних видів спорту по школам громади та на територіях спортивного комплексу «Рокитне» й Рокитнянської ДЮСШ. До спорту цього дня також долучилися ветеранські команди селища Рокитне та містечка Тараща, які грали у мініфутбол на спортивному майданчику Рокитнянської школи № 3.

Тож, попри війну, нам, місцевим жителям та вимушеним переселенцям, що прибули до нашої громади, вдалося хоч трішки підняти собі настрій, поспілкуватися, поділитися думками, враженнями, а головне - допомогти нашим воїнам ЗСУ! Адже у цей святковий день, завдяки благодійній ярмарці, було зібрано 13 360 гривень для підтримки наших воїнів. 

У таке свято, у день народження селища, кожен житель нашої громади, хоче відчувати радість, щастя та розраду. Попри війну і всі труднощі, які долає нині Україна, ми твердо віримо у перемогу, віримо нашим відважним захисникам і захисницям Збройних Сил України, віримо милосердному Богові, що все у нас буде гаразд, що все у нас буде Україна!

Зі святом, Рокитнянщина! Хай панує щастя, добробут і мир на твоїй землі!!!

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь