ВІТАЄМО ГЛИНЯНОГО ВАСИЛЯ МИКОЛАЙОВИЧА, ВИКЛАДАЧА-БАЯНІСТА, ІЗ ВИХОДОМ НА ЗАСЛУЖЕНУ ПЕНСІЮ!

Дата: 14.09.2022 11:35
Кількість переглядів: 332

13 вересня 2022 року у викладача по класу баяна та акордеона комунального закладу Рокитнянської селищної ради «Музична школа» - ГЛИНЯНОГО Василя Миколайовича був останній робочий день, адже цього дня цього віртуозного баяніста колектив школи проводжав на заслужений відпочинок  пенсію!

Фото без опису

Теплими обіймами, з квітами та під бурхливі оплески колектив музичної школи на чолі з директором Валентиною Жирко бажав Василю Миколайовичу всіляких гараздів, міцного здоровя, достатку та довголіття.

Фото без опису

До привітань долучилася і начальник відділу культури, молоді та спорту  Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть, яка вручила пенсіонеру вже поважного віку Подяку за добросовісні роки мистецької праці, подарувала квіти та дякувала за його працелюбність, за любов до музики та дітей, за професійну майстерність та вагомий внесок  у музичне надбання Рокитнянщини.  

Фото без опису

Глиняний Василь Миколайович  щирий українець, 1949 року народження. На мистецькій педагогічній ниві пропрацював 56 років, з них 51 рік – в Рокитнянській музичній школі. За всі ці роки проявив себе як професійний, добросовісний та відданий своїй справі педагог-музикант. У складі квінтету баяністів-викладачів школи став лауреатом Всеукраїнського конкурсу баянного мистецтва «Кубок Надросся»  Гран-прі та здобув І місце.

Вихованці Василя Миколайовича також неодноразово були переможцями та учасниками різноманітних конкурсів районного та обласного рівня. Багато його випускників після закінчення музичної школи повязали своє життя з музикою назавжди, ставши професійними музиками.

Тож висловлюємо Глиняному Василю Миколайовичу щиру повагу, вітаємо з новими можливостями та бажаємо реалізації усіх життєвих ідей та планів, енергії для нових звершень, теплих спогадів про улюблену роботу, дружній колектив та вдячних вихованців!

Многая літа Вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь