ЩИРІ СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ КАШУБИ ОЛЕКСАНДРА ІВАНОВИЧА

Дата: 03.09.2022 08:55
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті Кашуби Олександра Івановича, який був головою Рокитнянської селищної ради з 1990 – 2000 роки!

Колектив Рокитнянської селищної ради, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлює щирі співчуття родині та близьким з приводу передчасної смерті Кашуби Олександра Івановича, який був головою Рокитнянської селищної ради з 1990 – 2000 роки!

У боротьбі з недугою, у 73 роки перестало битися серце шановної   та поважної людини, Олександра Івановича, який за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання Рокитнянщини. Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі.

Нехай добрий, світлий спомин про Олександра Івановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Хай душа Його знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна і світла пам’ять! 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь