НЕЗАЛЕЖНА І ЄДИНА, НАША НЕНЬКА – УКРАЇНА!

Дата: 23.08.2022 10:45
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

23 серпня Рокитнянщина відзначала два найбільших державних свята – День Державного Прапора України та 31-у річницю незалежності України. У зв’язку із складною ситуацією в країні, керівництвом громади вирішено відмовитись від проведення концертно-розважальних заходів. Вранці, урочиста колона у складі керівництва громади, працівників селищної ради, учасників бойових дій, солдатів Збройних Сил України та учасників АТО/ООС пройшла центральною алеєю селища Рокитне, попереду колони несли великий розгорнутий жовто-блакитний стяг. Заходи розпочалися покладанням квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку, банера Героїв Небесної Сотні, Меморіалу Слави, пам’ятного знаку Захисникам незалежності України та воїнам-афганцям.

Фото без опису

Далі, перед банером Героям Небесної Сотні під звуки Державного Гімну України, розпочалася церемонія підняття  Державного Прапору України та Прапору Рокитнянщини.

Фото без опису

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора України та 31-ю річницею незалежності України. Юрій Андрійович зазначив, що на світовій арені Україна з самого початку виступила як миролюбна держава, що сповідує демократичні цивілізаційні цінності, шанує принципи та норми міжнародного права й прагне до взаємовигідного співробітництва з усіма членами міжнародного співтовариства. Відзначаючи 31-у річницю незалежності, Україна переживає досить нелегкі часи. Війна – це лихо і вона зараз у нашому домі. Але ми віримо і робимо все для того, аби вона закінчилась і на рідній землі запанував мир! З привітальним словом до присутніх звернувся також житель нашого селища, ветеран АТО - Олександр Мовчан, який з перших днів російського вторгнення оберігав рубежі нашої Батьківщини від окупантів та брав активну участь у бойових діях в найгарячіших точках. Олександр привітав всіх зі святами, побажав терпіння, успіхів, здоров’я, любові до свого краю та порадив боротися усім нам за незалежність і мир, адже велич нашої країни залежить саме від нас - від  людей! Після промов учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто поліг за волю й незалежність України.

Фото без опису

Фото без опису

За захист суверенітету та цілісності України, патріотизм, героїзм, мужність, наполегливість, витривалість, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України нагороджено Подяками Рокитнянської селищної ради захисників України та представників добровільного формування Рокитнянської територіальної громади № 1.

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Бажаємо всім нам національної єдності, переможного миру та злагоди, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання нашої громади та незалежної України!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь