ПРИВІТАННЯ РОКИТНЯНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ БОГДАНОВА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2022 07:30
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Шановна Рокитнянська громадо!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди великих національних свят нашої держави – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності. Прапор - це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, волелюбність та патріотизм. І саме зараз, під час російської збройної агресії проти України, ми продовжуємо, як ніколи, виборювати своє право жити вільно.

Висловлюю щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України.

Вічна пам'ять кожному патріоту, хто загинув за незалежність України.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни. Україну підтримує весь цивілізований світ в її прагненні відновити територіальну цілісність, збудувати квітучу європейську країну.

Щиро зичу усім злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Від усього серця бажаю всім мирного неба, під яким нехай завжди майорить жовто-блакитний прапор незалежної України.

Миру і процвітання нашій Державі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь