З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Дата: 19.08.2022 14:49
Кількість переглядів: 462

18 серпня 2022 року в Дитячій бібліотеці – філії Комунального закладу Рокитнянської селищної  ради Білоцерківського району Київської області «Публічна бібліотека» відбулося засідання літературно – мистецького об’єднання «Відродження», на якому були присутні його члени та депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради  Тетяна Круть.

Фото без опису

На заході наша землячка із села Троїцьке Анна Ганжа презентувала свою нову книгу «Вірші за покликом душі» та подарувала книгу читачам Рокитнянської  Публічної  бібліотеки з побажанням «…нехай Всевишній благословляє своїми щедрими дарами…». Також звучали вірші  на теми сьогодення : любові до рідної землі, до України; присвята воїнам – захисникам нашої держави наших місцевих поетів: Наталії Ненюк, Вікторії Рибалки (Шевченко), Олени Гнатюк та Ольги Полив ’яної.

Фото без опису

Художнім обрамленням засідання були виставки картин наших майстринь Майї Гавриленко «Барви моєї душі» та Анжели Юрківської, народного  майстра  України,  «Мої витинанки» та пісні у виконанні Анни Ганжі та Валентини Шевчук.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх загиблих у війні російського агресора проти нашої держави.

Працівники Рокитняського селищного будинку культури Вікторія Донус та Тетяна  Мартосіч передали нашим воїнам – захисникам обереги, виготовлені власними руками.

Депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин та Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов подякували організаторам та побажали нових  творчих здобутків, миру, добра та душевного спокою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь