ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ ЩОДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДІАЦІЇ В ІНТЕРЕСАХ ДИТИНИ

Дата: 16.08.2022 15:57
Кількість переглядів: 276

У Центрі соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області 16.08.2022 відбулось засідання круглого столу щодо безоплатної правової допомоги та медіації в інтересах дитини. У засіданні взяли участь працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району під головуванням директора Центру соціальних служб Інни Вікторівни Щербанюк. В засідання круглого столу прийняла участь Горьова Юлія Володимирівна, завідувачка сектору «Рокитнянське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Білоцерківського МЦ з надання БВПД.

Фото без опису

Під час зустрічі обговорили зміни законодавства України, які були внесені для поліпшення надання послуги громадянам первинної та вторинної безоплатної правової допомоги. Також Юлія Володимирівна розповіла присутнім про види правової безоплатної допомоги, які можуть отримати всі бажаючі та пільгові категорії населення. Було обговорено кроки щодо співпраці у боротьбі із домашнім насильством та насильством за ознакою статі. Піднімалось питання про допомогу у наданні правової інформації внутрішньо переміщеним сім’ям/особам, інвалідам, учасникам бойових дій, а також про можливості врегулювання конфлікту шляхом медіації. 

За результатами засідання круглого столу, домовились про продовження співпраці між Центром соціальних служб та Рокитнянським бюро правової допомоги, для забезпечення жителів нашої громади правовою допомогою, що гарантується державою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь