Про інформаційний семінар

Дата: 19.07.2022 16:28
Кількість переглядів: 119

Сьогодні в    Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості  проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення.

Фото без опису

Заступник  директора  Надія  Пустовіт  ознайомила учасників заходу    з основними положеннями Законів України "Про зайнятість населення", «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану» від 21.04.2022 року № 2220- IX, яким, зокрема,  змінено підходи до вимог підходящої роботи для зареєстрованих безробітних та осіб, які шукають роботу, на час дії воєнного стану. Наголошено, що після перебування особи у статусі безробітного понад 30 календарних днів, підходящою вважається робота, яка не потребує кваліфікації або професійної підготовки, з рівнем заробітної плати не нижче розміру мінімальної заробітної плати. 

Фото без опису

       Учасники зібрання   отримали інформацію про наявні вакансії, а також ознайомлено з інформацією про залучення зареєстрованих безробітних осіб  до участі в оплачуваних громадських роботах  та виконання суспільно корисних робіт під  час дії воєнного стану.

    Також  присутніх проінформовано, що служба зайнятості долучилася до реалізації  грантової програми Уряду  для започаткування бізнесу та  розвитку підприємництва. Запроваджена програма мікрогрантів, яка діє  не лише для досвідчених бізнесменів а й для початківців на створення власного бізнесу.

         Завідувач сектору "Рокитнянське бюро правової допомоги" відділу безоплатної правової допомоги Білоцерківського місцевого центру з надання БВПД Юлія Горьова ознайомила присутніх  з правовими  послугами, які надаються  населенню, адже є можливість для кожного отримати безоплатну первинну правову допомогу, а також можливість певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у передбачених законодавством  випадках.

Надія ПУСТОВІТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь