УКРАЇНА – ДЖОКЕР СВІТОВОЇ ГРИ!

Дата: 18.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 356

Фото без описуВпродовж тисячоліть всі, хто намагався наступити на нашу землю військовим чоботом були знищені. Україна, яку ще донедавна не знав світ, стала всесвітньо відомою країною та стала еталоном мужності, відваги й любові до Батьківщини!

Весь світ проти війни, весь світ за Україну, як можна не усвідомлювати безглуздість цієї війни? Гра мязами давно канула у віки, нині всі змагаються інтелектом. Та кому розуму бракує – використовує фізичну силу: «Сила є – розуму не треба!»))).

Та в українців не бракує ні сили, ні розуму! Наша нація розумна, сильна і красива! І лиш той народ, в генах якого тече кров гетьманів, може подолати ворога.

Тепер не лише Україна воює, а весь світ воює з росією, хоч і руками українців. Україна стала джокером світової гри. А джокер в іграх гарантує хорошу гру та присутність пані Фортуни, ще джокер символізує людей, здатних стати ким завгодно. Українці стали безстрашною, мужньою, незламною нацією, яка не боїться масштабів ворога та його марнославства. Війна зробила українців ще більш волелюбними та правдолюбними. Україна стала цікавою для світу. І світу залишається лиш спостерігати як поступово Україна знищує російського ворога. 

Своїми вчинками та безглуздою війною Росія власноруч запустила процес самоліквідації своєї країни. Середньовічні амбіції російського диктатора у 21 столітті – це поховання себе заживо!

Та ми – незламні! Українські захисники дають гідну відсіч російським окупаційним військам. Війна триває, ворог продовжує гру на виживання. І результат цієї війни залежить від допомоги країн Америки та Європи. Також він залежить від військової допомоги для ЗСУ та гуманітарної допомоги для ВПО (внутрішньо переміщених осіб).

 Минулого тижня з 11 по 17 липня гуманітарну допомогу (продуктові набори) отримали 106 сімей переселенців, 14 осіб з інвалідністю та 1 дитина з функціональними обмеженнями, 8 сімей із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки  і ще гуманітарну допомогу отримали 20 місцевих малозабезпечених сімей, що потребують допомоги. Від гуманітарно-продовольчого фонду «World Central Kitchen» зі Сполучених Штатів Америки (Вашингтон) продуктові набори отримали 450 осіб.

Встоїмо!!! Витримаємо!!! Виграємо!!!

 

 

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь