ІІ відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу  «Легенди  ветеранського футболу – 2022»

Дата: 12.07.2022 14:20
Кількість переглядів: 391

 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

02 липня 2022 року на базі Острівського спортивного майданчика із синтетичним покриттям відбувся ІІ відкритий турнір Рокитнянської селищної

територіальної громади з міні-футболу «Легенди ветеранського футболу – 2022». Організатори заходу: Рокитнянська селищна рада, відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, за фінансової підтримки та допомоги депутата Рокитнянської селищної ради, генерального директора Групи компаній «Синявське» Ярослава ЛИТВИНА,

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

яким було започатковано та проведено змагання в минулому році на честь 40-річчя спортивної діяльності легенди спорту Рокитнянщини, спортивного інструктора та активного гравця  ФК «Синявське» - Михайла КЛИМЕНКА.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Мета заходу: популяризація фізичної культури та спорту, здорового способу життя і активного відпочинку.

В змагання взяли участь шість команд ветеранів: Фастівської, Білоцерківської, Таращанської, Корсунь-Шевченківської, Васильківської територіальних громад та ФК «Синявське».

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

На турнірі були присутні: Рокитнянський селищний голова - Юрій БОГДАНОВ, секретар Рокитнянської селищної ради Юрій ШИМЧЕНКО, депутат Білоцерківської районної ради, директор ТДВ «Синявське» Ольга ЛИТВИН та начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради – Тетяна КРУТЬ, ветеранські команди, вболівальники та інші.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

Селищний голова привітав всіх учасників заходу, побажав нових спортивних звершень та перемог, наголосив на важливості підтримки Збройних Сил України та оголосив хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, вшанування їх світлої пам’яті, громадянської звитяги і самовідданості, сили духу, стійкості, героїчного подвигу полеглих воїнів та загиблих мирних громадян.

Фото без опису  Фото без опису  

Турнір пройшов на високому рівні в надзвичайно теплій, невимушеній атмосфері, ветерани мали можливість поспілкуватися після тривалої перерви, показали свою спортивну майстерність і витривалість та як справжні чоловіки помірялися силою та вправністю на футбольній арені, а вболівальники отримали масу адреналіну від захоплюючих та напружених поєдинків.

За результатами проведених змагань:

І місце виборола команда міста Біла Церква (9 балів);

ІІ місце зайняла команда ФК «Синявське» (6 балів);

ІІІ місце посіла команда міста Васильків (6 балів);

ІV місце в команди міста Тараща (3 бали);

V результат у команди міста Корсунь-Шевченківський (балів не набрали);

VІ результат у команди міста Фастів (балів не набрали).

Рішенням суддівської колегій гравець команди ФК «Синявське», Юрій НЕМИРОВСЬКИЙ був визнаний кращим воротарем турніру, кращим бомбардиром - Михайло ФЕДЮКОВИЧ з команди м. Васильків, а Олег МЕЛЬНИЧЕНКО з команди м. Біла Церква – кращим гравцем.

На церемонії нагородження депутат Білоцерківської районної ради, директор ТДВ «Синявське» Ольга ЛИТВИН подякувала спортсменам за цікаву результативну гру та вручила переможцям та призерам турніру спортивні кубки, кращим гравцям – нагородні статуетки, а секретар Рокитнянської селищної ради Юрій ШИМЧЕНКО і начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ – дипломи Рокитнянської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь