ЧОМУ РОСІЇ ПОТРІБНА УКРАЇНА?

Дата: 04.07.2022 13:58
Кількість переглядів: 1346

Фото без опису

 

Це питання нині цікавить усіх!

Вісім років тому РФ напала на Україну не заради нібито звільнення російськомовних українців від притискань Україною, а саме через корисні копалини, якими багата Україна.

 Росії не потрібна Україна як незалежна держава. Їй потрібні наші ресурси. Це видно на прикладі Криму і Донбасу ще з 2014 року. Тоді українське вугілля продавалося під виглядом африканського, а газ з материкової частини України опинився в окупованому Криму. Таким чином планувалося підняти економіку країни-агресора.

Українські надра РФ розкрадала, продавала і спустошувала протягом 8 років. Але цим не закінчилося. Просто почалася гра росії за іншим сценарієм.

Зараз сценарій повторюється. Диктатор росії Путін планує відібрати українські корисні копалини, аби збагатитися на них та здобути вплив над усім світом. Та його план провалюється.  Найбільші імпортери російської сировини розривають контракти з країною-агресором (АрселорМіттал, Boeing, Норвезька нафтогазова група Equinor, Exxon Mobil тощо). Навіть цілі країни відмовляються від будь-чого російського. Бо світу не потрібен ні ворожий титан, ні вугілля, ні газ.

Так уже вийшло, що Україна належить до числа країн, яким пощастило мати багаті надра. Газ, нафта, вугілля, уран, залізна й марганцева руди, титан, бурштин - це тільки те, що на слуху й активно розробляється. А крім того, є ще низка родовищ берилію, літію та інших корисних копалин.

Україна, крім того, що вона є житницею світу, має унікальну мінерально-сировинну базу. Україна може задовольнити потреби 600 мільйонів людей!

І не дивно, адже Україна має вагоме значення у світі:

1 місце за площею орної землі та за експортом соняшникової олії;

2 місце у світі за запасами залізних і марганцевих руд;

3 місце за площею чорнозему (25 % від світового об’єму);

4 місце у світі по експорту титану, глини, по виробництву картоплі, ячменю, кукурудзи, 4-й найбільший у світі виробник ракетних установок; 

5 місце у світі по виробництву жита, бджолиної продукції тощо.

Україна допомагає світу! І світу потрібна Україна.

Зараз під час війни допомога всередині країни також вкрай важлива! Особливо переселенцям, які втратили домівки, роботу, рідних. Рокитнянський гуманітарний штаб допомагає таким людям. Минулого тижня з 27 червня по 03 липня гуманітарну допомогу (продуктові набори) отримали 675 переселенців, 44 особи з інвалідністю та 27 дітей з функціональними обмеженнями, 9 сімей із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки і ще гуманітарну допомогу отримали 12 малозабезпечених сімей та 29 місцевих сімей, що потребують допомоги. Постачання продуктовими наборами забезпечив гуманітарно-продовольчий фонд «World Central Kitchen» зі Сполучених Штатів Америки (Вашингтон).

Тож Україна і українці допомагали завжди! А зараз під час війни ми потребуємо допомоги.

УКРАЇНА МАЄ ЗНАЧЕННЯ !!!

 

 

Нечепоренко Алла

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь