ЛІКАР АМБУЛАТОРІЇ ЗПСМ СЕЛА СИНЯВА ТАТЬЯНА БУРКОВСЬКА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ У ВИГЛЯДІ МЕДИКАМЕНТІВ, ЩО ОТРИМАНІ БЕЗКОШТОВНО ВІД ГО "ДРУЗІ СПІЛЬНОТИ СВЯТОГО ЕГІДІЯ"

Дата: 29.06.2022 18:03
Кількість переглядів: 112

Фото без описуЦе міжнародна громадська організація, що була заснована в Римі у 1968 році. Сьогодні - це рух, до якого приєдналося понад 60 тис. людей в Італії та ще у понад 70 країнах на різних континентах.

Comunità di Sant’Egidio проводить активну роботу, направлену на допомогу знедоленим людям: бездомним, літнім, дітям, інвалідам, хворим на СНІД, ув’язненим.

Серед великих проектів, що реалізуються сьогодні, можна зазначити такі, як: DREAM (лікування хворих на СНІД в Африці), реєстрація дітей в Африці, програма Опіки на відстані у багатьох країнах світу (програма, що дозволяє бідним дітям отримувати освіту та медичне обслуговування).

Діяльність Comunità di Sant’Egidio було неодноразово відзначено високими державними й недержавними нагородами. Серед яких варто згадати Премію Бальзан-2004 за мир і братерство між народами, а такою премію Карла Великого 2009 року «за надзвичайний внесок у побудову більш людяної та солідарної Європи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь