Здоров’я нації, народу - державна справа нелегка, але це справа звіку – зроду є суттю медпрацівника

Дата: 17.06.2022 14:13
Кількість переглядів: 449

Серед великої кількості професій, які покликані служити людям, мабуть, однією з найважливіших була, є і залишається професія медика. Люди, які вирішили пов’язати своє життя з нелегкою і відповідальною працею, щодня, щохвилини, і вдень, і вночі стоять на стражі здоров`я тих, хто потребує допомоги. Вони лікують хвороби, рятують життя, зцілюють душі і серця, віддаючи себе до останку цій важкій, але такій благородній справі.

    

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначається в Україні в третю неділю червня, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступник селищного голови Олександр Конопчук завітали до комунальних некомерційних підприємств Рокитнянської селищної ради «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» та «Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги», щоб привітати медиків з професійним святом. Представники влади подякували медичним працівникам за чуйні серця, терпимість, доброту та побажали їм міцного здоров’я, радості, оптимізму, наснаги для благородних справ в ім’я щасливого майбутнього нашого краю.

    

«Професія лікаря — це, певно, набагато більше, ніж просто професія. Це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя. Отже, і свято це стосується не лише медичних працівників, але й кожної людини, оскільки здоров’я й життя нерозривні. Від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують тепла і терпіння, душевної та емоційної співучасті. Ще Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». Ми від самого народження довіряємо вам найдорожче - своє життя і здоров’я. І ви у будь-який час дня і ночі приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію і життя», -  зазначив Юрій Андрійович у своєму вітанні.

За вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я, самовіддане служіння обраній справі, високу професійну майстерність, доброту, чуйність і любов до людей та з нагоди Дня медичного працівника кращих представників відзначили Подяками Департаменту охорони здоров'я Київської облдержадміністрації та Рокитнянської селищної ради.

Теплими словами вдячності за сумлінну роботу привітали своїх колег тимчасово виконуюча обов'язки директора КНП „Рокитнянська багатопрофільна лікарня” Валентина Жарко, директор КНП „Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги” Оксана Яра, голова Рокитнянської профспілки охорони здоров'я Михайло Петриняк.

Згадали цього дня хвилиною мовчання Героя України, молодшого сержанта, санітарного інструктора медичного пункту 3 батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади, кіборга Ігоря Зінича, який загинув під завалами Донецького аеропорту. Не сходили з вуст всіх присутніх і імена хоробрих захисників нашої країни, які повстали на захист Батьківщини під час збройної агресії російської федерації проти України та героїчно загинули.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь