ДІТИ – НАШ НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБ, НАША РАДІСТЬ І НАШЕ МАЙБУТНЄ!

Дата: 01.06.2022 14:46
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Тож сьогодні Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Веряскіна, начальник служби у справах дітей та сім'ї Білоцерківської РДА Оксана Михайлюк, начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет та директор Центру соціальних служб селищної ради Інна Щербанюк завітали із подарунками до дитячого будинку сімейного типу Петренко Л.В. та Хохич В.В. Вітаючи зі святом дітей-вихованців та батьків-вихователів представники влади побажали всім щастя і здоров'я, взаєморозуміння, теплоти відносин, мирного неба та вручили діткам солодкі подарунки та іграшки.

Фото без опису

Свій візит посадовці продовжили до комунального закладу селищної ради «Рокитнянський інклюзивно-ресурсний центр», де відбулася святкова програма. Діти залюбки співали, танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах. Веселого та святкового настрою додавало бульбашкове шоу. Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин та секретар селищної ради Юрій Шимченко привітали усіх діток зі святом, побажали міцного здоров’я, добра, радості та щасливого дитинства. Зустріч пройшла у теплій і цікавій атмосфері, де кожен отримав подарунок від Благодійного фонду пам’яті В.І. Литвина.

Світ дитинства цікавий, неповторний, сповнений мрій і бажань. Як хочеться, щоб він був яскравим, як веселка, чарівним, як казка, захоплюючим, як пригодницька подорож. То ж дбаймо про це! Бо діти – наше щасливе майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь