Безробітний

Дата: 01.06.2022 09:48
Кількість переглядів: 176

Фото без описуБезробітний – це особа віком від 15 до 70 років, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів як джерела існування, готова та здатна приступити до роботи. Такий статус потрібно отримати офіційно, звернувшись до центру зайнятості з необхідним пакетом документів.

На період дії воєнного стану реєстрація безробітного здійснюється в день подання особою, яка шукає роботу, заяви про надання статусу безробітного до обраного нею міського, районного, міськрайонного центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості особисто, під час безпосереднього відвідування, в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного веб порталу електронних послуг (Портал Дія), у тому числі мобільного додатку Порталу Дія або за допомогою електронних сервісів Державної служби зайнятості (покрокова інструкція за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/stor.../reyestraciya-bezrobitnyh-2022).

У разі прийняття центром зайнятості рішення про відмову у наданні статусу безробітного особа може повторно подати заяву про надання зазначеного статусу не раніше ніж через сім календарних днів з дня прийняття такого рішення.

Документи, які необхідно надати для отримання послуги перегляньте за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/stor.../reyestraciya-bezrobitnyh-2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь