УКРАЇНА - ЖИТНИЦЯ СВІТУ!

Дата: 23.05.2022 16:03
Кількість переглядів: 747

Фото без описуУкраїнська інфраструктура ось вже третій місяць існує в умовах війни під постійними обстрілами російським ворогом. Авіаперевезення припинилися, морські порти заблоковані, залізничний транспорт працює нестабільно.

Не зважаючи на війну, під загрозою обстрілів, без можливості ддовгострокового планування, подекуди з ризиком для життя Україна провела весняну посівну кампанію. У цьому – вся сила українського народу, який вірить у свою перемогу в боротьбі за свободу й незалежність!

Нині під час війни Україні допомагають різні країни світу, та Україна, як відомо, завжди сама допомагала іншим країнам аграрною, промисловою та енергетичною продукцією. Зокрема, від експорту української агропродукції залежить продовольча безпека світу, адже Україна є житницею для 400 мільйонів людей. Сільськогосподарський експорт з України має вирішальне значення для населення деяких країн Європи, Африки та Азії. Перебої з експортом, які виникли через напад Росії, посилили напруженість в азійсько-африканському регіоні та можуть спричинити голод. Необхідно запобігти катастрофічному дефіциту продовольчих товарів як в Україні, так і в зазначених країнах. Допомога, яка іде на експорт, та допомога всередині країни зараз вкрай важлива для всіх. 

Минулого тижня з 16 по 22 травня гуманітарний штаб Рокитнянської селищної ради зібрав і видав допомогу: харчові продукти та одяг отримали 111 сімей переселенців, 30 сімей із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки, 6 осіб отримали підгузки для дорослих і ще гуманітарну допомогу отримали 3 місцеві малозабезпечені сім’ї.

Хай процвітає щедра Україна!
Хай буде мир на всій землі!


Нечепоренко Алла


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь