СЬОГОДНІ – ПЕРЕМОГА У ЄВРОБАЧЕННІ, ЗАВТРА – ПЕРЕМОГА У ВІЙНІ!

Дата: 16.05.2022 11:05
Кількість переглядів: 315

15 травня 2022 року український гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі Євробачення-2022 в Італії. Це вже третя за рахунком перемога України у цьому конкурсі за весь час із 2004 року. Мужність українців вражає світ, наша музика підкорює Європу! Крутезний виступ хлопців із славнозвісною піснею «Stefania» довів світові про різносторонню силу українців, про наш непереможний народ, про нашу незламну віру у добро і перемогу. «Стефанію» співали музиканти з Польщі, Латвії та Франції, «Стефанію» співали The Rasmus. Тепер пісню про українську маму українською мовою співатиме весь світ!

Україну на євроконкурсі також підтримали й деякі інші учасники, зокрема ісландський гурт Systur завершив свій виступ фразою «Peace for Ukraine» («Мир для України»); представник Німеччини оздобив свою гітару кольорами українського прапора та написав на ній «Peace».

Тож весь світ - за мир, весь світ за мир в Україні, весь світ молиться за наш народ та всіляко нам допомагає! Допомагає і наша громада усім постраждалим від війни та усім, хто потребує допомоги: переселенцям, ЗСУ, територіальній обороні, малозабезпеченим сімям. Гуманітарний штаб Рокитнянської селищної ради працює задля задоволення продовольчих потреб внутрішньопереміщених осіб, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів, товарів першовжитку.

Минулого тижня з 9 по 15 травня гуманітарну допомогу отримали 178 сімей переселенців, 23 сімї із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки, 5 осіб отримали підгузки для дорослих і ще гуманітарну допомогу отримали 10 місцевих малозабезпечених сімей.

Перемога України у Євробаченні зараз важлива для України, як ніколи, адже саме зараз є можливість донести всьому світу правду про події в нашій країні та закликати світ допомогти нам у розв'язаній РФ війні. 

Мужності нашим захисникам! Перемоги нашому народу!

 

 Нечепоренко Алла


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь