«БІБЛІОТЕКА – ОДНЕ З ВИЗНАЧНИХ МІСЦЬ ДЛЯ МЕНЕ»

Дата: 03.05.2022 13:43
Кількість переглядів: 464

Продовжуємо інформувати читачів про нові дарунки комунальному закладу Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека».

Фото без опису

Цього разу ми отримали сучасну українську літературу  завдяки благодійним проектам компанії  Zoolatech  за сприяння її представника Володимира Соботовича. 

Фото без опису      

Володимир  Павлович  народився  у 1985 році в смт Рокитне Київської області , навчався  Рокитнянській середній школі №3   та був постійним читачем нашої бібліотеки.

Начальник відділу культури , молоді  та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та директор КЗ «Публічна бібліотека» Людмила Марковська познайомились з ним особисто.

Фото без опису

2 травня 2022 року відбулася зустріч бібліотечних працівників  публічної бібліотеки та дитячої бібліотеки – філії селища  Рокитне з нашим земляком. Він відвідав відділ комплектування та обробки літератури, ознайомився з процесом обробки книг перед їх потраплянням на книжкові полиці бібліотек.

Фото без опису

Від себе особисто подарував книги з програмування для дітей , (на фото).

Фото без опису

Зі слів Володимира Соботовича : «Бібліотека  була одним з визначних місць для мене. Я проводив в ній багато  часу і , взагалі, саме там я вперше взяв книгу про створення ігор на мікрокалькуляторах, що стало моїм першим досвідом у програмуванні. Зараз я займаюся цим професійно, я впевнений, що ваш заклад допомагав, допомагає і допомагатиме багатьом дітям  і дорослим в особистому розвитку…»

Керівники закладів культури та бібліотечні працівники  щиро вдячні компанії  Zoolatech та Володимиру Павловичу Соботовичу  за те, що в такий тяжкий для країни час віднайшли кошти та придбали книги для наших читачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь