БОГ З НАМИ! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Дата: 02.05.2022 12:01
Кількість переглядів: 432

Фото без описуНеочікувана війна Росії проти України стала реальністю для всіх нас. Ми всі щось втратили, пережили страшний стрес. Бажання вижити і жити стало першим у черзі наших планів та мрій. 

Нема російському ворогу жодних виправдань і прощення! Знищено міста, вбито багато людей. Хіба Бог змилостивиться над ворогом за всі ці нелюдські вчинки, подібні до аду? За всі ці жахіття, скоєні перед очима дітей? За масові страти, за понівечені тіла, розкидані під небом? За масові поховання розстріляних? За згвалтування матерів, дівчаток, навіть малюків? За кожну кулю, вистрелену в лоб? За психіку, знівечену війною? За звірське мародерство й катування? 

Та Бог все бачить! Збереже він нас, бо любить нас і нашу Україну!!! Ми не здамося тим катам проклятим, не знищать вони нашу ідентичність! Наші військові й люди пересічні – це всі герої нашого часу, це мужні воїни з малого до велика!

Попри втрати наших військових ЗСУ та мирних громадян, війна робить Україну сильнішою. Невеличка європейська країна силами свого народу відстоює безпеку цілого континенту. Ціна цієї війни дуже висока і тільки від українців залежить, щоб ця ціна була сплачена недаремно.

Фото без опису

Минулого тижня з 25 квітня по 01 травня гуманітарну допомогу отримали 281 сім’я переселенців, 74 сім’ї із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки, 7 осіб отримали підгузки для дорослих і ще гуманітарну допомогу отримали 6 місцевих малозабезпечених сімей. Також того тижня волонтерська організація «LIONS international» зі Швеції надала готові продуктові набори для біженців, які нині проживають на території нашої громади. 

            Дивлюсь у небо і молюсь Тобі, мій Боже: 
            «Благаю, Україну збережи!
            Бо справедливість є й добро все переможе!
            Дай з гідністю війну цю пережить!».

            Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь