36-ТА РІЧНИЦЯ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС: НА РОКИТНЯНЩИНІ ВШАНУВАЛИ РОКОВИНИ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2022 13:17
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Навіть сьогодні, коли в країні війна, пам'ятати про трагічні сторінки нашої історії - святий обов'язок кожного свідомого громадянина України 26 квітня 2022 року з нагоди 36-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Учасники зібрання схилили у скорботі голови та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто жертовно віддав своє життя. 

Фото без опису

Зі словами вдячності і шани ліквідаторам виступив Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, який у своїй промові пригадав тогочасні події - квітневу трагедію 1986 року. Згадав той день, коли Україна пережила смертоносну атомну аварію. Завдяки мужності колективу Чорнобильської АЕС і нашим захисникам вдалось уникнути нової трагедії вже у 2022 році, коли російські війська захопили станцію та влаштовували «ядерний терор». Із величною шаною згадав усіх тих мужніх ліквідаторів, хто ризикував своїм життям та здоров’ям, захищаючи людство від згубного впливу радіації та подякував усім живим героям.

Фото без опису

Згодом керівництво відправились до пам'ятника "Героям Чорнобиля", що знаходиться на території відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області та вшанували пам’ять наших ліквідаторів громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь