В управлінні соцстрахування Київщини перебуває на обліку 189 тис. страхувальників

Дата: 22.04.2022 14:06
Кількість переглядів: 126

Станом на 01 квітня 2022 року в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області на обліку перебуває 189 тис. страхувальників, з яких: юридичні особи – 77,88 тис. (41,2%), фізичні особи – підприємці 111,07 тис. (58,8%) та члени фермерського господарства – 0,05 тис. (0,03%).

Порівняно з аналогічним періодом минулого року загальна кількість страхувальників збільшилась на 4,8%, кількість юридичних осіб збільшилась на 2,7%, кількість фізичних осіб-підприємців на 6,2%, фермерських господарств на 3,8%.

Протягом кварталу проведено 92 планових перевірки страхувальників та 55 позапланових перевірок щодо правильності використання страхувальниками страхових коштів Фонду.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року загальна кількість проведених планових перевірок зменшилась на 24,6%, а позапланових – на 87,6%.

За результатами цих перевірок до 75 страхувальників застосовані фінансові санкції за недотримання порядку використання страхувальником страхових коштів Фонду на суму 492,3 тис. грн, у тому числі:

- суми неприйнятих до зарахування витрат за соціальним страхуванням – 363,0 тис. грн;

- штрафи за недотримання законодавства про соціальне страхування – 164,1 тис. грн;

- пеня – 0,03 тис. грн.

З початку року на доходний рахунок управління надійшло 518,5 тис. грн, з них: суми неприйнятих до зарахування витрат за соціальним страхуванням – 331,1 тис. грн, штрафи за недотримання законодавства про соціальне страхування – 168,8 тис. грн, пеня – 0,03 тис. грн, адміністративні штрафи – 13,8 тис. грн, заборгованість минулих років по страхових внесках – 4,4 тис. грн, та 0,4 тис. грн інші надходження.

Значну суму недоїмки зі сплати страхових внесків до Фонду по управлінню виконавчої дирекції Фонду у Київській області станом на 01 квітня 2022 року мають наступні страхувальники: ЗАТ «Переяслав-Хмельницький хлібозавод», ВАТ «Згурівський бурякорадгосп», Миронівське будівельно-монтажне управління, ВАТ «Ремонтно-будівельне управління», ДП «Сільськогосподарське підприємство «Нива», ВАТ «Фастів - авто».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь