ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ НЕСКОРЕНИХ

Дата: 18.04.2022 15:21
Кількість переглядів: 253

За офіційними даними понад 3 мільйони людей залишили Україну через війну, виїхавши за кордон. Проте більшість українців з різних причин не змогли цього зробити, а дехто з них фактично живе під обстрілами, градами, бомбуваннями та перечікує в бомбосховищах. Цілеспрямоване вбивство російськими окупантами мирних жителів – геноцид українського народу! Люди, які страждають від російської агресії щонайперше потребують продуктів харчування, медичної та психологічної підтримки. Тож наша громада взялася допомагати біженцям, воїнам ЗСУ та теробороні на Київщині та безпосередньо на місці.

Фото без опису

День у день гуманітарний штаб Рокитнянської селищної ради ось уже другий місяць поспіль збирає гуманітарну допомогу для всіх нескорених та відважних громадян, котрі не покинули рідну землю. Впродовж минулого тижня з 11 по 17 квітня 2022 року гуманітарний штаб отримав допомогу від звичайних небайдужих жителів нашої громади та підприємців. Серед цієї допомоги  продукти харчування та деякі медичні препарати від польських волонтерів. Польський благодійний фонд «Lions Clubs International» також надав допомогу Рокитнянській багатопрофільній лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги. Спектр необхідної допомоги значний та різноманітний, але все – заради якнайшвидшого закінчення війни!

Фото без опису

Минулого тижня гуманітарну допомогу отримали 309 сімей переселенців, 76 сімей із дітьми отримали дитяче харчування та дитячі підгузки, 9 осіб отримали підгузки для дорослих і ще гуманітарну допомогу отримали 11 місцевих малозабезпечених сімей.

 

Пункт збору для найбільш постраждалих територій Київщини та отримання допомоги – Центральний будинок культури селища Рокитне, 

вул. Першотравнева, 10 (щодня з 8:00 до 18:00 години; неділя – вихідний).

 

Ми – нескорені! Разом переможемо!

 

Підготувала Алла Нечепоренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь