УРЯД ЗОБОВ'ЯЗАВ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ПОВЕРНУТИСЯ В УКРАЇНУ

Дата: 15.04.2022 20:51
Кількість переглядів: 323

Фото без описуКабінет Міністрів України  ухвалив рішення, яке зобов'язує державних службовців та працівників державного органу повернутися в Україну.  Відповідну постанову опублікували на Урядовому порталі.

Зокрема, в постанові "Деякі питання організації роботи державних службовців та працівників державних органів у період воєнного стану" зазначено, що:

- керівники держслужби під час дії воєнного стану мають право запроваджувати дистанційну роботу для працівників, які перебувають на території України;

- робота працівників за кордоном допускається лише у разі службового відрядження;

- керівники держслужби можуть застосовувати дисциплінарне стягнення до працівників, які перебувають у робочий час поза робочим місцем без дозволу відповідного керівника.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім пункту, що стосується перебування державного службовця або працівника державного органу в робочий час в Україні поза межами робочого місця без рішення керівника державної служби або за кордоном, який набирає чинності з 25 квітня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь