ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИРЕКТОРА НАСТАШІВСЬКОГО ЗЗСО

Дата: 21.02.2022 13:29
Кількість переглядів: 263

21 лютого 2022 року секретар Рокитнянської селищної ради Юрій Шимченко представив колективу нового директора Насташівського закладу загальної середньої освіти Лук’янець Ірину Михайлівну.

Фото без опису

«На директора школи покладається велика роль - збереження структури навчального закладу, його вдосконалення та розвиток, відповідно до концепції Нової української школи, впровадження нових методик викладання і технологій у навчальний процес, підвищення якості освіти. Хочу побажати, щоб під новим керівництвом школа всебічно розвивалась. Впевнений, що новий директор, сповнена сил та енергії, спільно з прекрасним і дружнім колективом зможе зробити школу ще кращою, бо тільки спільною працею ви зможете показати гарні результати. А керівництво територіальної громади буде їй в цьому, безумовно, допомагати» - зауважив Юрій Леонідович.

Начальник відділу освіти селищної ради Людмила Соболівська також привітала Ірину Михайлівну, побажала успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Зі свого боку також пообіцяла всебічну допомогу та підтримку.

Ірина Михайлівна сердечно подякувала за привітання та висловила вдячність колективу школи за підтримку та віру в неї, і запевнила, що у дружній співпраці з усім колективом будуть збережені кращі традиції навчального закладу та впроваджуватися нові і вони впораються зі всіма поставленими завданнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь