НЕБЕСНА СОТНЯ - ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Дата: 18.02.2022 10:15
Кількість переглядів: 458

Майдан! Снайперські кулі... Пам'ять… Вічна...
Події тих лютневих днів сколихнули весь світ… Ми пам'ятаємо, якою ціною далися зміни.

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

Фото без опису

На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, сьогодні, у восьму річницю цих трагічний подій в історії нашої держави біля банера Героїв Небесної Сотні зібрались Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, учасники бойових дій АТО/ООС, трудові колективи, жителі громади та місцеві ЗМІ.

Фото без опису

Учасники заходу, затамувавши подих, перенеслись спогадами у той трагічний для країни хід історії та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції Гідності, всіх Героїв Небесної Сотні, всіх, хто віддав своє життя на Сході нашої держави за рідну неньку Україну та поклали квіти до банера Героїв Небесної Сотні.

Фото без опису

«Лютий 2014 року змінив історію України. За право жити на своїй землі, українці заплатили  життям своїх синів і дочок. Але Герої не вмирають! І їхній подвиг живе у пам’яті кожного українця. Вони завжди будуть в наших серцях. Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній Сотні!», - зі словами вдячності та закликом пам'ятати про Героїв виступив Юрій Андрійович.

Фото без опису

Герої живуть доти, доки не згасає про них пам'ять. Кожен залишиться в наших серцях, тож схилімо голови перед подвигом Героїв Небесної Сотні і пронесемо пам'ять про них через життя.

Вічна пам’ять Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь