Порядок денний 21 пленарного засідання Рокитнянської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.02.2022 19:38
Кількість переглядів: 454

  1. Фото без описуПро внесення зміни до рішення дванадцятої сесії Рокитнянської селищної ради п’ятого скликання від 04.04.2007року № 405-12-VІІ «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна та засобів виробництва комунальної власності територіальної громади селища Рокитне».
  2. Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 12.03.2021 № 308-06-VIII «Про затвердження Положення умов оплати праці працівникам Рокитнянської селищної ради, її виконавчого комітету та головним розпорядника коштів із статусом юридичних осіб на 2021-2025 роки»

Доповідач: Ніколенко Н.І. – начальник фінансово-господарського відділу Рокитнянської селищної ради.

  1. Про звітування депутатів Рокитнянської селищної ради VIII скликання про свою роботу перед виборцями.
  2. Про надання щорічної відпустки селищному голові Богданову Ю.А.

Доповідач: Мосейчук М.В. – начальник юридичного відділу Рокитнянської селищної ради

  1. Про укладення Меморандуму про співпрацю та партнерство.
  2. Про внесення змін до рішення Рокитнянської селищної ради від 10.12.2020 № 16-02-VIII «Про утворення постійних комісій Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області восьмого скликання та затвердження їх персонального складу».

Доповідач: Слободяник О.С. – головний спеціаліст юридичного відділу Рокитнянської селищної ради

  1. Про намір передати в оренду нерухоме майно, в с. Бирюки, вулиця Шкільна, 11 а, що належить до комунальної власності Рокитнянської територіальної громади.
  2. Про звернення щодо передачі майна державної власності у комунальну власність Рокитнянської селищної територіальної громади.
  3. Про закріплення майна комунальної власності Рокитнянської територіальної громади на праві господарського відання за КП «Рокитнеблагоустрій».
  4. Про надання згоди щодо безоплатного прийняття у власність Рокитнянської селищної територіальної громади з подальшою передачею на баланс комунального підприємства «Рокитне благоустрій» мережі вуличного освітлення по вул. Центральна та вул. Вишнева в с. Луб'янка Білоцерківського району Київської області.
  5. Про внесення змін та доповнень в додаток 2 «Методика  розрахунку орендної плати за комунальне майно Рокитнянської територіальної громади» затвердженої рішенням  від 10.09.2021 № 951-12(І)-VIII «Про внесення змін до рішення  від 21.05.2021 № 557-08-VIII «Про деякі питання передачі в оренду комунального майна Рокитнянської територіальної громади».
  6. Про затвердження переліку майна комунальної власності Рокитнянської територіальної громади в новій редакції.
  7. Про внесення змін до рішення Рокитнянської селищної ради від 10.09.2021 № 942-12(І)-VIII «Про затвердження Програми підтримки та збереження об’єктів комунальної власності Рокитнянської територіальної громади на 2021-2022 роки».
  8. Про передачу в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Рокитнянської територіальної громади без проведення аукціону ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РОЗВИВАЙМО РІДНИЙ КРАЙ».
  9. Про внесення змін до рішення від 18.06.2021 №641-09-VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунального майна Рокитнянської територіальної громади».

Доповідач: Лехан С.В. – начальник відділу з питань управління комунальною власністю Рокитнянської селищної ради

  1. Про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська багатопрофільна лікарня».
  2. Про затвердження змін до Програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям – учасникам бойових дій та їх сім’ям на 2021-2023 роки.

Доповідач: Погасій Т.А. – головний бухгалтер відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Рокитнянської селищної ради

  1. Про розробку Детального плану території розширення кладовища на земельній ділянці з кадастровим номером: 3223755100:10:026:0043 в межах Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.
  2. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Рокитнянської селищної ради Київської області  на 2021-2025 роки.
  3. Про затвердження Детального плану території реконструкції квартири № 3 та квартири № 11 під салон краси та непродуктовий магазин у будинку № 14 по вул. Першотравнева в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області.
  4. Про затвердження Детального плану території житлового будинку з вбудованим магазином змішаної торгівлі по вул. Вокзальній, 39 в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області.

Доповідач: Лалак І.В. – начальник відділу архітектури та містобудування Рокитнянської селищної ради

  1. Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 18.11.2021 № 1276 «Про встановлення вартості харчування дітей в закладах освіти Рокитнянської селищної ради на 2022 рік».
  2.  Про трудові відносини з директором Насташівського закладу загальної середньої освіти Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.
  3. Про виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення ремонтних робіт Рокитнянського ЗЗСО №1.
  4. Про виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту навчального корпусу №3 Рокитнянського ЗЗСО №3

Доповідач: Соболівська Л.О. – начальник відділу освіти Рокитнянської селищної ради.

  1. Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою по Рокитнянській селищній раді на 2022-2024 роки.

Доповідач: Головіна Ж.В. – начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Рокитнянської селищної ради.

  1. Про затвердження Програми Рокитнянської селищної ради по підтримці заходів територіальної оборони на території Рокитнянської селищної територіальної громади на 2022 рік
  2. Про затвердження змін до цільової Програми захисту  населення і територій Рокитнянської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки.

Доповідач: Теліуз С.В. – завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці Рокитнянської селищної ради.

  1. Про затвердження змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2022 роки.

Доповідач: Яра О.О. – директора КНП «Рокитнянський ЦПМС» Рокитнянської селищної ради.

 

  1. Про затвердження Положення про цільовий фонд Рокитнянської селищної ради.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Рокитнянської селищної  територіальної громади за 2021 рік.
  3. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Рокитнянської селищної ради  восьмого скликання від 24 грудня 2021 року  № 1528-19-VІІІ «Про бюджет Рокитнянської селищної територіальної громади на 2022 рік» та додатків 1,2,3,5,7 до нього.

Доповідач: Горобець Л.М. – начальник фінансового управління Рокитнянської селищної ради.

 

  1. Про затвердження звіту виконання заходів Програми соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на 2021-2024 роки у 2021році».

Доповідач: Щербанюк І.В. – директор центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради.

  1. Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Рокитнянської селищної територіальної громади за 2021 рік.

Доповідач: Григоренко С.А. – начальник відділу економіки, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Рокитнянської селищної ради.

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бойку Миколі Олександровичу за межами населеного пункту с. Житні Гори Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Зінченку Володимиру Миколайовичу по пров. Млиновий, 24 в  с. Насташка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Самару Олегу Миколайовичу за межами населеного пункту  с. Житні Гори Білоцерківського  району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Куленку Богдану Васильовичу по вул. Нескорених, 29 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Пономаренку Олександру Олександровичу в с. Савинці Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Горбачу Данилу Олексійовичу в  с. Острів  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Якимцю Ярославу Анатолійовичу в с. Савинці Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. ро затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчуку Юрію Андрійовичу в  с. Калинівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шуть Анатолію Андрійовичу в с. Савинці Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Герасимовій Наталії Олександрівні по вул. Садова в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Захарову Петру Миколайовичу за межами населеного пункту с. Бакумівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитренку Петру Михайловичу в  с. Калинівка  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Демській Тетяні Петрівні по вул. Грубого політрука, б/н в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Павленко Ользі Вікторівні по вул. Шкільна в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Редьці Василю Петровичу по Шкільна, 10 а в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шевченку Василю Петровичу по вул. Польова, 13 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Полив’яній Марії Миколаївні по вул. Садова, 23 в с. Нова Маківка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Луговому Сергію Валентиновичу в с. Пугачівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сатиренко Наталії Іванівні по вул. Гайова, 67 в смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Аннакову Олександру Дортгулійовичу по вул. Нескорених, 31 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Чубку Василю Федоровичу по вул. Лугова, в  с. Синява Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сові Роману Михайловичу по вул. Нескорених, 30 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчуку Михайлу Володимировичу за межами населеного пункту с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчуку Володимиру Михайловичу за межами населеного пункту с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Васильєвій Ользі Миколаївні по вул. Набережна, 18 в  с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитренко Наталії Василівні по вул. Жовтнева, б/н в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Рябчук Олені Іванівні по пров. Жовтнева  в  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Овсюк Ларисі Василівні по вул. Набережна, 26 в  с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ярмаку Владиславу Івановичу за межами населеного пункту  с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ковтун Світлані Миколаївні по пров. Млиновий, 24 в  с. Насташка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Нєвєрову Олександру Олександровичу по вул. Радгоспна, зем. діл. № 28 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Новрузову Фаріду Натіг огли по вул. Нескорених, 5 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мітлицькому Роману Сергійовичу в  с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Луговій Мілі Петрівні в с. Пугачівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Максимчуку Назару Михайловичу в  с. Пугачівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів гр. Базась Олександру Михайловичу по пров. Лісний  в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Олефір Людмилі Олександрівні в  с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Винокуровій Раїсі Дмитрівні по вул. Пролетарська, 33 в  с. Маківка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Присяжному Миколі Анатолійовичу по вул. Нескорених, 21 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Липовенку Павлу Олександровичу по вул. Нескорених, 13 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зелінському Сергію Вікторовичу по вул. Нескорених, 20 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Редзюку Олександру Степановичу по вул. Нескорених, 42 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лосіцькій Валентині Василівні по вул. Гайова, 109  в  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мовчану Владиславу Сергійовичу за межами населеного пункту с. Бирюки Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченку Миколі Михайловичу по вул. Лісова в  с. Синява Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Липовому Юрію Володимировичу по вул. Лісова в с. Синява Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дзеціна Василю Миколайовичу по пров. Береговий в  с. Насташка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дубовому Олександру Миколайовичу в  с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Семенюку Олександру Григоровичу за межами населеного пункту на території колишньої Острівської сільської ради, яка увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Криволапу Сергію Петровичу за межами населеного пункту с. Колесникове Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бублик Лідії Миколаївні по вул. Запорізька в  с. Телешівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Орел Оксані Вікторівні по вул. 8-го Березня, б/н в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Преждецькому Миколі Анатолійовичу по вул. Нескорених, 48 в  смт Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Вдовенку Богдану Олександровичу по вул. Нескорених, 9 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дащенку Миколі Андрійовичу по вул. Нескорених, 6 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Цибі Юрію Миколайовичу  по вул. Нескорених, 51 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ковалю Роману Олександровичу по вул. Нескорених, 2 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Чорному Олександру Юрійовичу по вул. Нескорених, 17 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лазоренку Анатолію Петровичу по вул. Лісова в  с. Колесникове Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лазоренко Юлії Іванівні по вул. Лісова в  с. Колесникове Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Патрушову Олександру Володимировичу по вул. Садова в  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Харченко Юлії Іванівні по вул. Жовтнева, 75-б в  с. Ромашки Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Артеменко Галині Терентіївні по вул. Слави, 37 в  с. Бакумівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Марченку Олександру Олександровичу по  вул. Грубого політрука, 133 в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дацінько Лесі Анатоліївні по вул. Набережна в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Олексенко Марині Анатоліївні по вул. Грубого політрука, 6  в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Скорик Марії Андріївні за межами населеного пункту  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Янченко Лесі Анатоліївні по вул. Мазепи, зем. діл. № 32, с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Янченко Лесі Анатоліївні по вул. Мазепи, зем. діл. № 32 в  с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Радучич Валентині Володимирівні по вул. Садова в с. Шарки Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Радучич Вадиму Олександровичу по вул. Кругова  в с. Шарки Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лисенку Олександру Петровичу по вул. Миру в с. Шарки Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Цуперяк Михайлу Іллічу по вул. Поповича, 22  в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тищенко Олені Віталіївні по вул. Богдана Хмельницького, 20  в с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Терентьєву Сергію Андрійовичу по вул. Шкільна, 36  в с. Телешівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кадькало Вікторії Вадимівні на території колишньої Насташівської сільської ради, яка увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Красулі Надії Іванівні по вул. Центральна в  с. Бушеве Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дубовій Каріні Анатоліївні по вул. Білоцерківська  в  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Шевченку Вячеславу Анатолійовичу по пров. Польовий в  с. Бушеве Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Цитрин Поліні Миколаївні по вул. Червоноармійська в  с. Ольшаниця Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Захарченко Галині Миколаївні по вул. Червоноармійська в  с. Ольшаниця Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Зубачу Олександру Олександровичу по вул. Червоноармійська в  с. Ольшаниця Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель запасу товарного сільськогосподарського виробництва комунальної власності Насташівської сільської ради, яка увійшла до складу Рокитнянської селищної ради із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Галайку Миколі Михайловичу за межами населеного пункту с. Насташка Білоцерківського району, Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Малині Олені Миколаївні за межами населеного пункту  с. Насташка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Довбенко Людмилі Павлівні по вул. Шкільна, зем. діл. № 15  в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нестикайло Людмилі Василівні по вул. Жовтнева, 54  в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Танчик Ніні Іванівні  по вул. 8 Березня, б/н  в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Вдовенку Віталію Олександровичу по вул. Нескорених, 45 в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мудрій Ользі Василівні по вул. Грубого політрука, 131  в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мудрій Ользі Василівні по вул. Грубого політрука, 131 в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Костенко Наталії Олексіївні по вул. Зарічанська в  с. Насташка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мусієнку Василю Мартиновичу в с. Пугачівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Іванців Ганні Сергіївні в с. Колесникове Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овсійчуку Анатолію Миколайовичу по вул. Центральна, 2 в с. Житні Гори Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Юрченко Наталії Михайлівні по вул. Короленка  в  смт  Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сові Сергію Анатолійовичу по вул. Грубого політрука, 20 в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сові Тетяні Іванівні по вул. Київська, б/н в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Марченку Олександру Олександровичу по вул. Грубого політрука, 133  в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Артеменко Галині Терентіївні по вул. Слави, 37 в  с. Бакумівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нонік Надії Степанівні по вул. Набережна в с. Телешівка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Саєнку Сергію Миколайовичу по вул. Боярська  в  с. Синява Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Оленко Надії Григорівні по вул. 8 Березня в  с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Корчаку Сергію Миколайовичу по вул. 8-го Березня, б/н в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Волдінській Валентині Михайлівні по вул. Центральна, 60 в с. Ольшаниця Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Ряднині Андрію Петровичу по вул. Шкільна, 54 в  с. Синява  Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Бублик Тамарі Андріївні по вул. Коцюбинського, 20 в  смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Москалику Дмитру Дмитровичу по вул. Ігоря Зінича, 171 б в  смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сердюк Валентині Миколаївні по вул. Боярська, 2 б в с. Синява Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Прищу Анатолію Тодосійовичу, Прищу Віктору Анатолійовичу по вул. Висока, 58 в  смт Рокитне Білоцерківського району Київської областіта передачу у приватну спільну часткову власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Сахно Валентині Василівні по вул. Лугова, 47-а в  с. Синява  Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Жигайлу Олександру Валентиновичу по вул. 8 Березня, 81 в  с. Острів Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Нєвєрову Олександру Олександровичу по вул. Радгоспна, зем. діл. № 28 в  смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Овсійчуку Анатолію Миколайовичу по вул. Центральна, 2 в  с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Мовчану Віктору Васильовичу по вул. Пролетарська, 20 в  с. Маківка  Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Вінярській Одарці Іванівні по вул. Шкільна, 12 в с. Савинці Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Мазій Людмилі Володимирівні по вул. Вокзальна, 52  в  смт. Рокитне  Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Прищу Анатолію Тодосійовичу по вул. Висока в смт. Рокитне Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Салівонській Любові Олександрівні по вул. 9 Січня, 28 в  смт Рокитне Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Рябенку Петру Івановичу по вул. Заводська, 160 в  смт Рокитне Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Щериці Миколі Сергійовичу по вул. Рокитнянська, 70 в  с. Ольшаниця  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Скируті Олені Сергіївні по вул. Піщана, 35  в  с. Ольшаниця Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Шендрик Людмилі Сергіївні по вул. Червоноармійська, 7 в  с. Ольшаниця  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Леснікову Андрію Володимировичу по вул. Соборності, 3 в  с. Шарки   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Дранчук Катерині Олександрівні по вул. Степова, 33 в  с. Бакумівка   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Герман Любові Юріївні по вул. Горянська, 6 в  с. Ольшаниця   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Олексенко Марині Анатоліївні по вул. Грубого політрука, 6 в  с. Савинці   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Кашталян Людмилі Григорівні по вул. Рогозянська, зем. діл. № 68 в  с. Ольшаниця   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Лисенку Василю Миколайовичу по вул. Шевченка, зем. діл. № 81 в  с. Запруддя Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Супрун Наталії Сергіївні по вул. Ярослава Мудрого, зем. діл. № 29 в  с. Запруддя   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Гапчак Оксані Василівні по вул. Київська, зем. діл. № 50 в  с. Савинці  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Тищенко Олені Віталіївні по вул. Богдана Хмельницького, 20 в  с. Запруддя  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Танчик Ніні Іванівні по вул. Жовтнева, 54 в  с. Савинці  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Пилипець Марії Дорофіївні по вул. Грубого політрука, 117 в  с. Савинці  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Погребній Олені Анатоліївні по вул. Шкільна, зем. діл. № 6 в  с. Луб’янка Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Коцюбі Олені Петрівні по вул. Шевченка, зем. діл. № 40 в  с. Житні Гори  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Волдінській Валентині Михайлівні, Дідковській Валентині Яківні по вул. Центральна, 60 в  с. Ольшаниця Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну спільну часткову власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Осадчій Юлії Василівні по вул. Шкільна, 10 в  с. Савинці  Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Губі Лідії Корніївні по вул. Соборності, 16 в  с. Шарки   Білоцерківського району  Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Григоренку Анатолію Андрійовичу по вул. 1 Травня, 6 в  с. Острів Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності по вул. Білоцерківська, зем. діл. № 1 в с. Маківка Білоцерківського району Київської області

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  сінокосіння і випасання худоби в с. Пугачівка Білоцерківського району Київської області гр.  Максимчук Лесі Василівні та передачу в оренду земельної ділянки

 

  1. Про затвердження  матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  іншого сільськогосподарського призначення по вул. Вокзальна, зем. діл. № 109-Ц в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр.  Сукало М.В.  та передачу в оренду земельної ділянки

 

  1. Фото без описуПро затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для іншого сільськогосподарського призначення по вул. Я. Мудрого, 16 А  в с. Острів Білоцерківського району Київської області гр. Тіплову І.В. та Поліщуку П.І.  та передачу в оренду земельної ділянки

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 34 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Пороту В.К.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 27 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Шугалії А.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 21 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Химороді М.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 41 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Скрипці О.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 17 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Кулько Б.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 43 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Піліпову Р.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 9 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Микиташенку М.А.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 16 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Запарі А.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Добровольців, 13 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Пономаренку І.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Добровольців, 30 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Пецевичу С.Є.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Синявської сільської ради від 16.10.2020  № 573-ХХХХV-VIІ «Про надання дозволу на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Ряднині Віталію Миколайовичу»

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Запрудянської сільської ради  від 05.03.2019 № 262-36-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачі земельної ділянки  у власність гр. Прихідько Ганні Василівні для ведення особистого селянського господарства»

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Запрудянської сільської ради  від 28.05.2019 № 272-37-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачі земельної ділянки  у власність гр. Прихідьку Юрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Лісова в с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Красулі П.І.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Лісова в с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Красулі І.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту смт Рокитне Білоцерківського району Київської області р. Штогрін Л.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Ярослава Мудрого в с. Острів Білоцерківського району Київської області гр. Олійнику В.Л.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Синявської сільської ради  від 20.11.2020 № 612-ХХХХVІ -VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Павлюті Анастасії Олексіївні»

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Рокитнянської селищної ради  від 13.12.2019 № 1800-48-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства в смт. Рокитне по пров. Шевченка гр. Мітлицькому О.В.»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Енергетиків, 24 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Липовенку Е.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області гр. Богун А.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту смт Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Богданову Я.Ю.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по пров. Жовтневий в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Оленко В.А.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Насташівської сільської ради  від 03.05.2019 № 452-45-VІІ «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), гр. Лук'янець Тетяні Миколаївні в с. Насташка вул. Степурівська, 3 Рокитнянського району Київської області»

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Ольшаницької сільської ради  від 11.09.2020 № 650-35-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території Ольшаницької сільської ради Рокитнянського району гр. Кривенко Ірині Миколаївні»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Лугова в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області гр. Власенку О.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що передається у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Київська, 44  в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр.  Парфьонову В.І.

 

  1. Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 18.06.2021 № 738-09-VIІІ «Про надання дозволу на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що передається у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Політрука Грубого, 117 в с. Савинці Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Пилипець М.Д.»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по пров. Залізничний, 1 в с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області гр. Шуляковській О.І.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Бушевської сільської ради  від 24.12.2019 № 414-43-VІІ «Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Бушеве по вул. Лугова, 54 Рокитнянського району Київської області гр. Барченку Сергію Володимировичу»

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Синявської сільської ради  від 16.10.2020 № 592-ХХХХV-VІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Малай Ользі Василівні»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Кузьменко Л.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту смт Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Вакулюк В.С.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки по пров. Огородній, зем. діл. № 38 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Полив'яній В.Г.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Пугачова, 3 в с. Маківка Білоцерківського району Київської області  гр. Зеленко С.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Київська, б/н в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Руденку А.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Київська, б/н в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Беззубенку І.Д.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства по вул. Грубого політрука, 77 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Беззубенку Р.Ф.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Шевченка, 22 в с. Бакумівка Білоцерківського району Київської області гр. Токарю М.П.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. 8 Березня, б/н в с. Савинці Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Кухарській С.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у спільне користування на умовах оренди для іншого сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту по вул. Корольова, 31 в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Бондарю О.В. та Бондар О.М.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки за межами населеного пункту по вул. І. Франка, 77 в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області БЛАГОДІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХРИСТИЯНСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ»

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки в с. Пугачівка Білоцерківського району Київської області гр. Гончару О.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту смт Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Рижкову В.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  індивідуального садівництва по вул. Київська в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Оленку В.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Соборності, 16 в с. Шарки Білоцерківського району Київської області  гр. Губі Л.К.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Насташка Білоцерківського району Київської області гр. Кадькало В.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Лісна, 49 в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Кухарській В.Є.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства в с. Бушеве Білоцерківського району Київської області гр. Краєвському С.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства в с. Бирюки Білоцерківського району Київської області гр. Прокопенко Н.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Грубого політрука, б/н в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Пилипцю І.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства по вул. Садова, 31 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Рябушко О.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Пугачова в с. Маківка Білоцерківського району Київської області гр. Лучко Н.А.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Дорошу В.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами  населеного пункту с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Рухаленку А.О.

 

  1. Про погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 18.11.2021 № 1335-15-VIІІ « Фото без описуПро затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту по вул. Окружна, 4 в смт. Рокитне Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області ТОВ «ЄДИНИЙ ДЕРЕВООБРОБНИЙ КОМБІНАТ» та передачу в оренду земельної ділянки»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Бирюки Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Пащенку Д.В.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки по вул. Вокзальна, 177-б в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області ФОП Воловику О.І.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Центральна, 182 в с. Ольшаниця Білоцерківського району Київської області гр. Самар О.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  с. Острів Білоцерківського району Київської області гр. Боціон В.А.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Бирюки Білоцерківського району Київської області гр. Пащенко О.Д.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Колгоспна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області гр. Теличку С.Л.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Рокитнянській селищній раді у комунальну власність для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води» на території Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки за межами населеного пункту по вул. Незалежності, 129 в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області Селянському (фермерському) господарства «Т.В.К.»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для сінокосіння за межами населеного пункту с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Наровило Т.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Грубого політрука, 3 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Самар О.А.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Острів Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Ластовці Д.Д.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту с. Острів Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Григоренку Р.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Шевченка, б/н в с. Острів Білоцерківського району Київської області гр. Бородань Ю.С.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Івана Франка в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Шараварі В.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Івана Франка в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Шараварі Ю.П.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  індивідуального садівництва по вул. Івана Франка в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Шараварі С.П.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  індивідуального садівництва по вул. Івана Франка в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Шараварі П.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. 8 Березня, б/н в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Панькевич Т.Ф.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. 8 Березня, б/н в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Панькевичу Г.А.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. 8 Березня, б/н в с. Савинці Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Сові М.П.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Київська, 18 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Кравченко І.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Зарічанська в с. Насташка Білоцерківського району Київської області гр. Ничипоренку В.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Грубого політрука, 108 А в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Кущу В.І.

 

  1. Про відмову у наданні дозволу на викуп земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Телешівка Білоцерківського району Київської області гр. Костенку Д.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по пров. Вишневий в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Чаленку І.І.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Першотравнева, 14 в с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Полив'яному П.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  водного фонду (ставок) у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Насташка Білоцерківського району Київської області  ФОП Коцяку О.Є.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Київська в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Коваль М.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  індивідуального садівництва по вул. Київська в с. Савинці  Білоцерківського району Київської області гр. Пилипцю В.І.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 01.02.2017 укладеного між колишньою Синявською сільською радою, яка увійшла до складу Рокитнянської селищної ради та МАЛИМ ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «АННА»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у спільну сумісну власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Грубого політрука, 100 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області  гр. Ткаченко Ю.Ю. та Ткаченку В.Ю.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Грубого політрука, 100 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Ткаченко Ю.Ю.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки по вул. Білоцерківська, 1 в с. Маківка Білоцерківського району Київської області гр. Семенюку П.М.

 

  1. Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 10.12.2021 № 1506-18-VIІІ «Про надання дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва по вул. Заросянська в с. Синява Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Роік В.В.»

 

  1. Про внесення змін у рішення Рокитнянської селищної ради від 13.01.2022 № 1612-20-VIІІ «Про надання дозволу на  розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за межами населеного пункту с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області гр. Литвину О.П.»

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки за межами населеного пункту по вул. Колгоспна, 32 в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області гр. Сучку В.В., Ісько О.С., Онищенку І.І.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки за межами населеного пунктупо вул. Корольова, 2 в с. Запруддя Білоцерківського району Київської області гр. Кравцю О.П.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту для розміщення тимчасової споруди  по  вул. Першотравнева в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області ФОП Самару В.В.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Рокитнянської селищної ради  від 03.08.2021 № 935-11(ІІ)-VІІІ «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у комунальній власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту  с. Синява Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області Рокитнянській селищній раді»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по  вул. Київська, 18 в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Кравченко І.О.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. Центральна  в с. Ольшаниця Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Волдінській О.І.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства в с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області гр. Мудрому В.М.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Рокитнянської селищної ради  від 23.04.2021 № 501-07-VІІІ «Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Шевченка, 13 а в с. Синява Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Говорун Людмилі Анатоліївні»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства в с. Пугачівка Білоцерківського району Київської області  гр. Климовській О.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу товарного сільськогосподарського виробництва комунальної  власності Рокитнянської селищної ради та розташована за межами населеного пункту смт Рокитне Білоцерківського району Київської області для безоплатної передачі її у приватну власність із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Телиуз А.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Заросянська, 9 в с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Мельничук О.М.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для індивідуального садівництва по вул. Заросянська, 27 а в с. Синява Білоцерківського району Київської області гр. Мельничуку В.Е.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Насташка Білоцерківського району Київської області гр. Куц Л.М.

 

  1. Про продовження терміну дії рішення Рокитнянської селищної ради  від 18.06.2021 № 712-09-VІІІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для іншого сільськогосподарського призначення по пров. Огородньому, 25 в смт. Рокитне Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гр. Петренку А.Ю.»

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  по вул. 8 Березня в с. Савинці Білоцерківського району Київської області гр. Руденку О.С.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для  індивідуального садівництва в с. Синява урочище «Розгребенне» Білоцерківського району Київської області гр. Саєнко В.В.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. Окружна, 5 в смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області гр. Яременку О.В.

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Телятніковій Юлії Леонідівні на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Буслу Василю Миновичу на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Савіній Таісії Петрівні на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Липовенко Ользі Олександрівні на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Литвину Євгенію Олександровичу на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

 

  1. Про затвердження матеріалів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Литвину Олександру Петровичу на території колишньої Житньогірської сільської ради, що увійшла до складу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу у приватну власність земельної ділянки

Доповідач: Голубець Л.О. – начальник відділу земельних відносин та екології Рокитнянської селищної ради.

  1. Про звернення до Президента України, Верховної Ради України.

Доповідач: Вакулюк О.В. – депутат Рокитнянської селищної ради.

 

Селищний голова  Юрій БОГДАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь