Міні-ярмарок вакансій

Дата: 15.02.2022 15:29
Кількість переглядів: 250

У сучасних умовах підтримка роботодавця, а саме прискорення укомплектування кадрами - першочерговий акцент роботи служби зайнятості. І одним з ефективних методів такої співпраці є організація міні-ярмарків вакансій.

Фото без опису

Цього разу в міні-ярмарці вакансій, яка відбулася 15.02.2022 року в приміщенні Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості, на замовлення ПРАТ "Миронівська птахофабрика", взяли участь більше 20 осіб, які шукають роботу.

Фото без опису

Миронівська птахофабрика – одна з найбільших птахофабрик України та Європи. Це підприємство замкнутого циклу від вирощування добового молодняка до виробництва м'яса курчат-бройлерів. Підприємство виготовляє продукцію як для реалізації на внутрішньому ринку України, так і для експорту до багатьох країн світу. 

Фото без опису

Презентували діяльність підприємства начальник відділу рекрутингу ПРАТ "Миронівська птахофабрика" Крістина Брижата та фахівець з пошуку персоналу Юлія Онучко, які змістовно розповіли присутнім про діяльність підприємства, основні технологічні процеси, що застосовуються на виробництві, режим роботи, умови праці та рівень заробітної плати. Особливу увагу приділили питанню соціального забезпечення працівників, перспективам кар'єрного росту, наголошено, що на підприємстві діє програма внутрішнього кадрового резерву.

Фото без опису

Важливою особливістю є безкоштовне перевезення працівників на роботу та в зворотному напрямку, безкоштовне проживання в гуртожитку, харчування, забезпечення сучасним спецодягом,  пільгова продукція. 

Фото без опису

До відома присутніх доведено інформацію про наявні вакансії: підсобних робітників, птахівників, робітників на виробництві, слюсарів-ремонтників, кухарів та кухонних робітників, електриків, електрогазозварників та інші.

По завершенню учасники міні-ярмарку мали можливість індивідуально пройти співбесіду з роботодавцем і особисто задати питання, які їх зацікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь