Ветерана педагогічної праці привітали з ювілеєм

Дата: 15.02.2022 15:05
Кількість переглядів: 1875

Як немає неба без блакиті, як не звучить пісня без мелодії, як не буває мудрості без знань, так і не існує справжнього вчителя без душевної щедрості і людського тепла…

Фото без опису

15 лютого 2022 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та секретар селищної ради Юрій Шимченко привітали ветерана педагогічної освіти Небрат Катерину Василівну, яка напередодні відсвяткувала 75-річчя. 

Освіченість, компетентність і величезна працездатність є складовими її успіху та авторитету серед односельців, а мудрість, доброта, справедливість та щирість душі знає кожен, хто хоч раз мав нагоду разом працювати чи спілкуватися з Катериною Василівною.

Вітаючи ювілярку, Юрій Андрійович щиро й сердечно побажав міцного здоров'я, мирного неба та незгасної творчої енергії. За активну життєву і громадську позицію, багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм, визначні трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток освітньої галузі громади та з нагоди ювілею гості вручили Грамоту Рокитнянської селищної ради.

Вітаємо Вас, шановна Катерино Василівно з ювілеєм! Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей.

З ювілеєм Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь