Нові книги від Українського інституту книги у Публічній бібліотеці

Дата: 15.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 728

Фото без опису14 лютого 2022 року у Міжнародний день дарування книг Рокитнянська Публічна бібліотека отримала від Державної установи Український інститут книги в рамках Програми поповнення фондів публічних бібліотек 2021 року 245 назв нових книг на суму 42931 грн. 25 коп.

Мета цієї програми – донесення найкращих книг сучасної світової літератури до читачів. Це довідкові та інформаційні видання, книги з різних галузей державною мовою. Художня література, знакові твори сучасної та класичної світової літератури, багатожанрова іноземна проза, бібліотека української класики, детективна та пригодницька література, сучасне українське фентезі. Вони складають яскраву мозаїку сучасної літератури.

Щоб отримати ці книги бібліотека впроваджувала інноваційні форми роботи, популяризувала україномовні видання на сторінках у соціальних мережах, на сайті бібліотеки, під час проведення масових заходів.

Український інститут книги визначив перелік бібліотек, які отримали книги для поповнення книжкових фондів. Це 616 публічних бібліотек України. До цього переліку ввійшла і Рокитнянська Публічна бібліотека. Книги, які придбаваються УІК за державні кошти пройшли багатоетапний складний та прозорий відбір.

На даний час нові надходження проходять бібліотечну обробку та облік у відділі комплектування літератури та найближчим часом вони будуть представлені широкому загалу читачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь