ІV етап чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади з волейболу

Дата: 14.02.2022 14:18
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

13 лютого 2022 року в спортивних залах Рокитнянського ЗЗСО №1 і Ромашківського ЗЗСО відбулися ігри 4-го етапу чемпіонату з волейболу серед аматорських збірних команд селища та сіл Рокитнянщини сезону 2022 року за підтримки депутата Рокитнянської селищної ради Ярослава ЛИТВИНА. 

Фото без опису

Відповідно до календаря ігор в Ромашківському закладі загальної середньої освіти були змагання (за V - VIII місця в чемпіонаті) для команд сіл: Острів, Шарки, Нова Маківка і Синява-ІІ. Найкращі результати серед збірних команд здобули острівчани, які з рахунком 3:1 перемогли новомаківців та з рахунком 3:0 шарківців. В свою чергу збірна с. Шарки здобула перемогу в матчі з командою с.Нова Маківка.

Фото без опису

Таким чином за результатами змагань команди зайняли в чемпіонаті такі місця: с.Острів – 5; с.Шарки – 6; с.Нова Маківка - 7; Синява-ІІ – 8; с.Запруддя – 9; с. Бирюки – 10;  с.Ольшаниця – 11;  с.Савинці – 12; с.Ромашки-ІІ – 13.

Фото без опису

Також в спортивному залі Рокитнянського закладу загальної  середньої освіти свої ігри продовжили найсильніші команди лідери чемпіонату: смт Рокитне; смт Рокитне-ІІ; с.Синява та с.Ромашки. Серед цих команд вже був проведений 1 матч в якому збірна рокитнянців перемогла збірну синявців з рахунком 3:0.

Інші ігри відбудуться наступної неділі 20 лютого, в спортзалі  Рокитнянського закладу загальної середньої освіти №1 зіграють команди с. Синява і смт Рокитне-ІІ, а спортзалі Рокитнянського професійного ліцею змагатимуться команди смт Рокитне та с. Ромашки. Там же відбудеться раніше відкладений матч між командами смт Рокитне-ІІ та с. Ромашки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь