Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 04.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 1401

04 лютого свій ювілей святкує чарівна жінка, досвідчений педагог, яка присвятила фізичному вихованню дітей 40 років свого життя – вчитель фізичної культури Житньогірського закладу загальної середньої освіти Грушова Ольга Іванівна.

У цей зимовий день привітати ювілярку завітали виконуючий обов'язки  Рокитнянського селищного голови Юрій Шимченко та тренер Рокитнянської дитячо-юнацької школи Олександр Калінський.

«Привітність, інтелігентність, поміркованість – прикметні риси, із якими ви крокуєте упродовж життя. За вашою спиною багате, активне, світле і насичене подіями життя. Ви заслужили людську шану плідною працею, чуйністю, умінням творити добро. Тож у цей чудовий день хочу побажати Вам міцного здоров'я, нових спортивних здобутків, професійних успіхів, невичерпної енергії, миру і добробуту! - наголосив Юрій Леонідович.

Ольга Грушова – багаторазовий переможець районних змагань з легкої атлетики, чемпіонка Київської обласної ради ДСТ «Колос» та переможець Першості України з легкоатлетичного багатоборства. Про своїх юних спортсменів Ольга Іванівна може розповідати годинами. У її словах бринить і материнська любов до них, і гордість, і захоплення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Рокитнянській селищній територіальній громаді та з нагоди ювілею Ольгу Іванівну нагороджено Подякою Рокитнянської селищної ради.

Олександр Михайлович та колеги іменинниці долучились до вітань та бажали ювілярці міцного здоров’я на довгі роки, всіляких гараздів, щастя, великої життєвої енергії, вірних та надійних друзів, сил, наснаги, довголіття, подальшої плідної роботи та реалізації всіх задумів і життєвих планів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь