Заходи до Дня Пам’яті Героїв Крут в бібліотеках громади

Дата: 31.01.2022 18:10
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

29 січня 1918 року відбулася надзвичайно трагічна подія в українській історії – бій під Крутами, який набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Фото без опису

З метою вшанування пам’яті загиблих під Крутами минулого тижня в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека» та її бібліотеках-філіях було проведено низку відповідних тематичних заходів.

У Бирюківській бібліотеці-філії її завідуюча Зоя Бублик до Дня  Пам’яті Героїв Крут підготувала та провела для  місцевої молоді історичну годину під назвою “Над Крутами тужить калина…”.

В бібліотеці-філії с. Бушеве, завідуюча бібліотекою Тетяна Храновська провела годину спілкування «Крути. Вчора – вони, сьогодні – ми!» з дорослими користувачами бібліотеки.

В Новомаківській  бібліотеці-філії бібліотекар Світлана Сьомка з цієї ж нагоди до Дня Пам’яті Героїв Крут представила тематичну поличку ”Бій під Крутами в історичній  пам’яті” та провела бесіду з молоддю села.

В Ольшаницькій бібліотеці-філії завідуюча бібліотекою  Олена Смиченко провела інформаційну хвилину під гаслом «Пам’ятай про Крути» для учнів 8 класу місцевої школи.

Завідуюча Телешівською бібліотекою-філією Ніна Кравченко підготувала та провела годину пам’яті “Пам’ятай про Крути” для учнів 9-го класу Телешівського закладу освіти.

Хай пам’ять про Героїв назавжди залишиться в наших серцях!

Хай війни припинуться, а жертовність учасників бою під Крутами стане прикладом для майбутніх поколінь захисників України!

 

Інформацію підготував відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь