Центр соціальних служб інформує

Дата: 27.01.2022 10:30
Кількість переглядів: 792

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди  по селищу Рокитне та у село Ольшаниця.  Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, а також опікунські родини.

Під час виїзду в будинках з пічним опаленням перевірено температурний режим, особливо в родинах з малолітніми дітьми. Було проведено бесіди щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

В одній із відвіданих сімей, багатодітна мати залишила малолітніх дітей на колишнього чоловіка, який мав видимі ознаки вживання алкоголю, а також у будинку знаходився сторонній чоловік.  На місті з матір’ю в телефонному режимі було проведено профілактичну бесіду про недопустимість залишення малолітніх дітей на сторонніх осіб. За результатами виїзду на дану матір подано листа до національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління Рокитнянського відділення поліції № 1 про притягнення до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Відвідано багатодітну сім’ю, якій попередньо надавались рекомендації щодо санітарно-гігієнічного стану у будинку та території навколо помешкання. Родина дослухалась до рекомендацій працівників Центру. На зауваження сім’я реагує з розумінням, а також продовжує наводити лад у будинку та навколо помешкання. 

В родинах опікунів проведено бесіди щодо попередження насильства в сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь