Про робочу зустріч

Дата: 18.01.2022 15:34
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

14 січня у Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч з керівником Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Інною Щербанюк щодо спільних заходів з метою проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з впровадження в громаді проекту "Патронат над дитиною".

Патронат над дитиною - нова форма офіційного працевлаштування. Завдання служби зайнятості - пошук претендентів у патронат - вихователі серед числа безробітних.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини.

Таким чином, дитина потрапляє не до інтернатного закладу, а в родину, де її легше реабілітувати. Поки дитина виховується в нормальних умовах, соціальні працівники працюють з її рідною сім’єю, спільно шукають можливі шляхи виходу з проблемної ситуації, після подолання якої дитина повертається у родину.

Допоможи дитині зростати в родині .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь