Зустріч з учасником АТО/ООС Сергієм Довгополим

Дата: 14.01.2022 14:30
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

14 січня 2022 року в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека» відбулася зустріч із нашим земляком, жителем села Синява, захисником Донецького аеропорту, старшим стрілком 72-ї бригади «Чорних запорожців», Сергієм Олександровичем Довгополим.

Під час зустрічі з уст Сергія Олександровича присутні почули розповідь про ті жахливі бойові дні війни та ситуацію, яка була в Донецькому аеропорту з 31 травня по 5 серпня 2014 року. Він розповів про умови, в яких опинились наші захисники. Про те, що вони їли, в що були одягнені, про відсутність елементарних речей першого вжитку, необхідних просто для життя.

Учасники заходу були вражені почутими реалістичними розповідями та зробили для себе певні висновки – тільки стійка життєва позиція, життєствердний гумор і дошкульна сатира героя розповіді допомогли не лише йому, а й його побратимам, перемогти страх смерті та зло, яке було тоді і там.

Нині наші воїни, які повертаються з війни, і розповідають… Розповідають про всі ті жахіття, той біль і ті втрати, які вони бачили на власні очі, про сльози матерів, дружин і дітей… Ми хочемо почути їхні розповіді, нам потрібно знати про все це, але ми не хочемо переживати це знову і знову. Ми хочемо жити вільно, мирно і щасливо!!!

Дякуємо нашим захисникам за те, що повернулися живими, за те, що боронили і боронять нас, за те, що нині живуть і працюють серед нас!

Дякуємо вам за мир і спокій! Хай Бог береже кожного з вас!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь