Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня»

Дата: 14.01.2022 12:44
Кількість переглядів: 383

Оголошення

про початок формування конкурсної комісії для проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська багатопрофільна лікарня»

Фото без описуВраховуючи пропозицію селищного голови щодо призначення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади директора  комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» від 28.12.2021 № 231, керуючись ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я» (зі змінами), з метою призначення керівника на вакантну посаду директора КНП «Рокитнянська БЛ», Рокитнянська селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення повторного конкурсу.

Відповідно до п. 13 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я становить шість-дев’ять осіб.

До складу конкурсної комісії входять:

  • представники Рокитнянської селищної ради;
  • представники Рокитнянської селищної територіальної громади;
  • представники трудового колективу КНП "Рокитнянська БЛ", обрані на загальних зборах трудового колективу;
  • депутати Рокитнянської селищної ради та Білоцерківської районної ради.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії, оформлені належним чином, подаються до Рокитнянської селищної ради (адреса: вул. Першотравнева, 5, смт Рокитне, Київська область, 09601), як органу управління, протягом 15 днів з моменту оприлюднення даного оголошення на офіційному веб-сайті селищної ради, з 8.00 год. до 17.15 год.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

У разі виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати до Рокитнянської селищної ради письмову заяву про самовідвід.

У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.

У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь