Залунали скрізь колядки та щедрівки під вікном

Дата: 14.01.2022 10:13
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

13 січня, в день святкування Маланки та Василя, до абонементу дитячої бібліотеки селища Рокитне завітали діти на літературний ранок під назвою «Залунали скрізь колядки та щедрівки під вікном». Цей пізнавальний захід про традиції святкування Щедрого вечора підготувала провідний бібліотекар Марія Савчук.

На заході діти дізналися чимало цікавого: про історію різдвяно-новорічних свят та про колядки, про щедрівки та засівалки. Колядки, щедрівки – це величальні пісні для усієї рідні, для господарів з побажанням щасливої долі, щастя, здоров’я.

Запрошені на захід дітлахи, постійні користувачі  бібліотеки, також не лишилися осторонь - розповідали вірші про новорічні свята, про те, що вони знають про свято від своїх бабусь та дідусів.

Ну і, звичайно ж,  яке свято без подарунків? Всі дітки отримали солодкі подарунки від директора ТОВ «Агрофірми «Ранчо» В’ячеслава ШЕВЧЕНКА. Щира вдячність йому і всім добрим людям, які допомагають дітям та дарують їм радість, особливо на новорічні свята! 

Фото без опису

У січні нового 2022-го року у Рокитнянській дитячій бібліотеці-філії впродовж новорічних свят для дітей було підготовлено та проведено низку тематичних заходів: «Новий рік крокує по планеті», «Різдво Христове», «Від Меланки до Василя», «Богоявлення Господнє». А у читальній залі бібліотеки розгорнуто тематичну викладку матеріалів під назвою «Ой, радуйся, земле – син Божий народився».

БІБЛІОТЕКА гостинно запрошує усіх бажаючих - і дітей, і дорослих, завітати до неї, дізнатися про все, що цікавить кожного з вас – дорогі жителі нашої громади!

Веселих свят!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь