Центр соціальних служб інформує

Дата: 14.01.2022 08:35
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Працівниками центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди  по селищу Рокитне та у села Синява, Насташка, Нова Маківка, Маківка, Телешівка. Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї   спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, а також особу з інвалідністю.

Фото без опису

У багатодітній родині, про яку надійшло повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2008 року № 1005. Багатодітна матір з немовлятами була поміщена до дитячого відділення  КНП «Рокитнянської центральної районної лікарні» для лікування та повного обстеження новонароджених близнят.

Фото без опису

Під час виїзду в сім’ях, де пічне опалення було перевірено температурний режим, особливо в родинах з малолітніми дітьми. Родини, в яких діти шкільного віку були попереджені про відповідальність щодо пропусків навчального закладу без поважних причин.

Фото без опису

Сім’ї та особи, які пролікувались від алкогольної залежності, отримали за місцем проживання психологічну підтримку. Такі родини та особи отримують психологічні послуги до повного одужання та налагодження емоційних контактів між членами родини. 

Фото без опису

В родині де мати з інвалідністю має двох малолітніх дітей рекомендовано своєчасно звертатись до сімейного лікаря та виконувати усі рекомендації щодо здоров’я та планового відвідування КНП «Рокитнянський ЦПМСД». 

Відвідано особу з інвалідністю, документи якої в процесі оформлення у спеціалізований заклад. Працівники Центру придбали для неї продукти першої необхідності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь