Відбулась робоча зустріч щодо обговорення впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 12.01.2022 16:03
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

12 січня 2022 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів робочу зустріч із заступником начальника ГУНП України в Київській області, полковником поліції Максимом Очеретяним, заступником начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУНП України у Київській області, старшим лейтенантом Олексієм Ковбасою та начальником відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області Віталієм Мітлицьким. Головним питанням, яке обговорювалось під час зустрічі, стало впровадження в ТГ проєкту «Поліцейський офіцер громади». Даний проєкт передбачає тісну взаємодію поліції та територіальних громад. Суть проєкту полягає в тому, що в кожній громаді житиме та працюватиме поліцейський, який опікуватиметься виключно безпекою та захистом цієї громади. Правоохоронець повинен мати  робочий кабінет на території громади, службовий автомобіль та спеціальний планшет, де міститиметься електронна документація.

«Поліцейський офіцер громади постійно знаходиться на території своєї громади у контакті з мешканцями та оперативно реагує на їхні запроси. Він має більше повноважень, щоб надавати всю необхідну допомогу на місці, та звітує не тільки перед своїм керівництвом, але й безпосередньо перед громадою», - зазначив Максим Анатолійович.

Учасники зустрічі зійшлись на думці, що впровадження даного проєкту на території громади дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу та допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища.

У робочій зустрічі взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступник селищного голови Микола Соколовський та заступник начальника відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП у Київській області, капітан поліції Юрій Антонюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь