Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Щорса в селі Синява Білоцерківського району Київської області

Дата: 06.01.2022 10:37
Кількість переглядів: 789

Фото без описуШановні жителі Рокитнянської селищної територіальної  громади, запрошуємо взяти участь у обговоренні щодо перейменування вулиці Щорса в селі Синява.

1. Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Рокитнянської селищної ради.

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Щорса в селі Синява Білоцерківського району Київської області.

3. Пропозиції щодо перейменування об’єкта права власності:

Існуюча назва:

Пропонується:

1

Вулиця Щорса

Вулиця Мóчарська

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: Український інститут національної пам’яті.

5. Строк, місце, час проведення громадських слухань: 21 лютого 2022 року   о 10.00 годині за адресою: вул. Шевченка, 11, с. Синява Білоцерківського району Київської область, приміщення адміністративної будівлі (колишнє приміщення Синявської сільської ради).

Адреса електронної пошти та поштова адреса, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Адреса електронної пошти: rokytne04@ukr.net. Поштова адреса: вул. Шевченка, 11, с. Синява, Білоцерківський район, Київська область, 09634.

Строк для подання пропозицій (зауважень): до 10 лютого 2022 року.

Місцезнаходження організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: вул. Першотравнева, 5, смт Рокитне, Білоцерківський район, Київська область.

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: староста села Синява Рокитнянської селищної ради.

Строк і спосіб оприлюднення звіту громадського обговорення: до 08 березня 2021 року на офіційному веб-сайті Рокитнянської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь