Подорож в новорічні пригоди

Дата: 05.01.2022 15:45
Кількість переглядів: 558

 

Фото без опису

Новорічні свята завжди символізують втілення дитячих мрій та віру у диво! Новий рік - це завжди добра казка. А казка - це пригоди!

Тож не випадково 5 січня 2022 року в Рокитнянському селищному будинку культури (масив цукрового заводу) для дітей нашої громади відбулося новорічно-різдвяне свято із захоплюючим сюжетом та цікавими казковими героями під назвою «Подорож в новорічні пригоди».

На цьому святі на дітей чекала неймовірна цікава програма: кумедні розважальні конкурси, тематичні ігри, квести та розіграші. Діти бігали по доріжці із сніжинок і крижинок, виконували цікаві завдання на ігрових локаціях, грали в рухливі командні ігри, танцювали, співали, відгадували загадки та дізналися про новорічні свята та народні традиції України.

Фото без опису       Фото без опису

Справжнього новорічно-різдвяного настрою додали вітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Присутні на святі діти весело провели час, побували в атмосфері казки, раділи та плескали в долоні від радощів, від свята, від казкового дива, на яке вони так довго чекали цілісінький рік! І звісно ж, наприкінці новорічного дійства дітлахи отримали довгоочікувані подарунки.

Фото без опису          Фото без опису

Новорічно-різдвяне свято відбулося за сприяння відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради та місцевих благодійників-меценатів – директора ТОВ «Агрофірма «Ранчо» В’ячеслава ШЕВЧЕНКА, генерального директора ТОВ «РКДЗ» Богдана СВИНАРЧУКА, депутата Рокитнянської селищної ради Олександра ВАКУЛЮКА, а також за сприяння начальника відділу культури, молоді та спорту Тетяни КРУТЬ та спеціаліста І категорії цього відділу Алли НЕЧЕПОРЕНКО.

Фото без опису     Фото без опису

Щира вдячність усім, хто подарував дітям казку, усім, хто не залишився осторонь благодійництва та турбується про щастя і радість наших дітей! Адже, дивлячись на захоплені очі малечі, на їхні щирі посмішки, розумієш – задля цього варто жити, творити та дарувати радість.  А добро завжди повертається сторицею!

Щасливих радісних свят!!!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь