Центр соціальних служб інформує

Дата: 05.01.2022 13:04
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

До Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  надійшло повідомлення про багатодітну сім’ю де  діти виховуються в неналежних житлово-побутових умовах. Працівники центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району спільно з головним спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  дільничним національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції №1 та  представником Ольшаницької сільської ради виїхали за місцем проживання родини.

В результаті здійснення акту оцінки потреб сім’ї стало відомо, що мати на стаціонарному лікуванні в м. Київ. Батько офіційно працевлаштований, мати в декретній  відпустці. Родина має домашнє господарство.  У будинку не дотримано санітарно-гігієнічних норм, розкидані речі, взуття, брудний посуд, необлаштоване місце для сну та відпочинку, відсутнє місце для виконання домашнього завдання.  Продукти харчування в достатній кількості, але зберігаються неналежним чином. Температурний режим дотримано. Сусіди та працівник сільської ради характеризують родину  позитивно. 

Фото без опису

Рекомендовано залучати до прибирання в будинку старших дітей, яким виповнилося 17 та 15 років. Позбутися непотрібних речей, які займають більшу частину простору. Облаштувати місце для сну та відпочинку, облаштувати місце для виконання домашнього завдання. Батько був ознайомлений та попереджений про адміністративну та кримінальну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь