Підсумки проведеної роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» за 2021 рік

Дата: 31.12.2021 08:23
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

Рішенням Рокитнянської селищної ради було внесено зміни до штатного розпису відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області (далі ЦНАП). Згідно даного розпису в відділу ЦНАП рахується 9 посадових осіб: 1-начальник відділу- адміністратор відділу; 3-державні реєстратори; 1-адміністратор; 4-спеціаліста І категорії. На даний час у відділі ЦНАП працюють 7 посадових осіб, 1 вакантна посада державного реєстратора, адміністратор перебуває в декретній відпустці по догляду за дитиною до  досягнення нею 3-х років.

Державні реєстратори надають послуги з реєстрації фізичних і юридичних осіб, з реєстрації нерухомого майна. Два спеціалісти І категорії надають послуги з реєстрації місця проживання громадян. Два спеціаліста І категорії і начальник відділу надають послуги з питань соціального характеру, послуги держгеокадастру, архітектури та містобудування, держпродспоживслужби, послуги головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України та інші.

Рішенням Рокитнянської селищної ради №1159-13-VIII від 08.10.2021 р. було затверджено перелік послуг відділу ЦНАП. В цей перелік входять послуги соціального характеру (32), з реєстрації місця проживання (9), реєстрації нерухомого майна (12), юридичних і фізичних осіб (22), послуги держгеокадастру (19), послуги держпродспоживслужби (1), послуги головного управління державної служби надзвичайних ситуацій (1), послуги архітектури та містобудування (7), послуги ДРАЦС (1), реєстрація пасіки (1), послуги Міністерства внутрішніх справ (посвідчення водія 4), послуги Державної міграційної служби (паспортні послуги 9). Загальна кількість послуг, які надаються через ЦНАП становить 118. Перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через ЦНАП, затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг».

Спеціалісти підключені до ІС «ВУЛИК», ІС «Соціальна громада», Реєстру територіальної громади, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

В подальшому на рівні Рокитнянської селищної ради заплановано збільшити кількість послуг. Наразі готуються документи та ведуться переговори щодо співпраці з Центральним міжрегіональним управлінням міністерства юстиції (м. Київ) у сфері державної реєстрації актів цивільного стану ( державна реєстрація народження дитини та її походження, державна реєстрація шлюбу, смерті, розірвання шлюбу, державна реєстрація зміни імені, видача витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію акту цивільного стану, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання) та Головним сервісним центром МВС України, щодо надання послуг: видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого, обмін посвідчення водія ( без складання іспитів), державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду) та ін.

За період роботи з 12.01.2021 р. по 31.12.2021 р. спеціалістами відділу ЦНАП було надано послуг 7712: з реєстрації фізичних і юридичних осіб, з реєстрації нерухомого майна – 2355; послуги з реєстрації місця проживання громадян – 2758; послуги з питань соціального характеру, послуги держгеокадастру, архітектури та містобудування, держпродспоживслужби, послуги головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України- 2599.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь