Новорічні дива у бібліотеці

Дата: 29.12.2021 09:02
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Найказковіший час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро, сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи.

Фото без опису

 А що робити, щоб настрій став новорічним та радісним? Для створення новорічного дива потрібно лише бажання та трішечки фантазії. Саме це і зробили для дітей наші бібліотекарі.

Фото без опису

27 грудня 2021 року при дитячій бібліотеці-філії працювала дитяча творча студія для юних користувачів бібліотеки. Дітлахи завзято вигадували, що їм спадало на думку, оскільки завдання було непросте, новорічне, казкове – створити «новорічну ілюстрацію». Фантазії дітлахів не було меж! Чого вони тільки не навигадували: на їхніх полотнах запанувала зимова казка; літературні персонажі, герої улюблених казок, підсилені дитячою уявою, ожили у дитячих малюнках!

Фото без опису

Святкового настрою цього дня у бібліотеці додала й срібляста ялинка, прикрашена чарівними різнобарвними кульками, намистинками та мішурою. Також діточок пожвавила жартівлива новорічна вікторина, яку провела бібліотекар Наталія Самар. 

Фото без опису

Та які ж новорічні дива без подарунків? Радісні та щасливі всі дітки отримали цікаві подарунки, наклейки, цукерки та яблучка, які приготували бібліотекарі. 

Фото без опису

На дитячому інтелектуально-творчому заході панували радість, веселощі та новорічна казка. Малеча запам’ятає цей день надовго, адже новорічного дива вони чекали цілісінький рік!

На свято Нового року всі люди стають добрішими, більш щедрими та гостинними. І саме це можна вважати найголовнішим дивом Нового року. Тож нехай диво зимової казки не завершується! Нехай всі діти будуть здоровими та щасливими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь