Оголошено конкурс на заміщення 1-ї вакантної посади

Дата: 24.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 788

Рокитнянська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади (на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника), а саме - адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнянської селищної ради (1 посада), згідно розпорядження селищного голови № 502 від 16.12.2021 року:

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, стаж на посадах державної служби чи органів місцевого самоврядування  не менше 3 років.

До заяви про участь у конкурсі додаються  документи: заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копії документів про освіту, (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня – за наявності); декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування); копію паспорта, (військового квитка за наявності); копію довідки про ідентифікаційний номер; дві фотокартки розміром 4*6 см.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 09601, Київська обл., смт Рокитне, вул. Першотравнева, 5, 2-й поверх, Рокитнянська селищна рада, кабінет відділу організаційно-інформаційної та кадрової роботи. Інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається в селищній  раді.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (04562) 5-12-50


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь