Протягом тижня Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди по селищу Рокитне та в села Синява, Бушево.

Дата: 24.12.2021 10:15
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї  головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, родину з новонародженою дитиною де мати з інвалідністю, сім’ю учасника АТО, в якій малолітня дитина має вади зі здоров’ям від народження, багатодітну родину внутрішньо переміщених осіб та сім’ї, про які надійшли повідомлення. Також психологом Центру та фахівцями із соціальної роботи надавались послуги за місцем розташування установи.

Фото без опису

Дитину учасника АТО, яка має вади здоров’я від народження разом з матір’ю, було доправлено до КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня». В медичному закладі їм надали необхідні медичні консультації, а також вони отримали направлення до м. Боярка у КНП Київської обласної ради «Київська  обласна дитяча лікарня» для лікування та повного обстеження дитини. Для дотримання вимог медичного закладу під час пандемії щодо поміщення до стаціонару, мати отримала   щеплення проти Covid-19. Робота з даною родиною продовжується.

Фото без опису

У родинах, про які надійшли повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2008 року № 1005. З такими родинами робота продовжується.                           

Під час виїзду відвідано багатодітну матір, діти якої за її власною заявою тимчасово поміщені в дитячий будинок. Їй було рекомендовано у найближчий час вирішити житлово-побутові питання для повернення дітей у родину. 

Про сім’ю з малолітніми дітьми, де батько зловживає алкогольними напоями та не дотримується рекомендацій фахівця із соціальної роботи,  було направлено листа до Рокитнянського відділення  національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь