Вітаємо з Днем працівників архівних установ всіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях

Дата: 24.12.2021 14:29
Кількість переглядів: 971

Архівна галузь посідає важливе місце у процесі національного державотворення. Щоденна праця архівістів забезпечує надійне збереження і примноження Національного архівного фонду України. Саме з цих віковічних джерел сучасники черпають знання та досвід розбудови нашої держави.

24 грудня працівники архівних установ відзначають своє професійне свято - День працівників архівних установ України.

З нагоди свята Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та заступник селищного голови Олександр Конопчук привітали колектив комунальної установи Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянський трудовий архів» та завідувача Рокитнянського архівного сектору архівного відділу Білоцерківської районної державної адміністрації Віру Смольницьку.

Фото без опису

У своїх вітальних словах керівництво громади висловили слова щирої вдячності за кропітку і благородну працю працівникам у сфері комплектування, забезпечення збереження і використання архівних документів. Побажали міцного здоров’я, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому. Щоб праця завжди була плідною й натхненною, дарувала радість та задоволення, а злагода й достаток панували у родинах!

За вагомий внесок у розвиток архівної справи, забезпечення збереження архівної скарбниці, високий професіоналізм, ініціативність, наполегливість та з нагоди Дня працівників архівних установ України нагороджено Грамотою Рокитнянської селищної ради колектив комунальної установи селищної ради «Рокитнянський трудовий архів» в особі директора Прокопчука Романа Володимировича.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь