Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 22.12.2021 11:15
Кількість переглядів: 518

22 грудня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради під головуванням заступника селищного голови, заступника голови комісії Олександра Конопчука.

Фото без опису

Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглянуто шість питань. Усі вони попередньо детально опрацьовані  фахівцями служби у справах дітей та сім’ї селищної ради.

Розглядалися питання про надання дозволу діяти від імені малолітнього сина при відмові від прийняття у спадок після померлого батька вантажного автомобіля та автомобільного причіпа, про надання висновку про підтвердження місця проживання доньки для тимчасового виїзду за межі України, про припинення влаштування малолітньої дитини у дитячому будинку «Чебурашка», про розгляд клопотання Центру соціальних служб селищної ради щодо взяття на соціальний супровід сім’ї з смт Рокитне, про стан виконання батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь